Weer make up…

Weer make up…

Oke zo heb ik een mega tik met het kopen van nagelak, maar aangezien ik mijn nagels niet meer lak daar mee ben gestopt, nee ben nu weer verkocht aan make up!! En gebruik ik altijd alles….uhh nee.  Het beland op de stapel en volgend jaar word het weer eens gepakt hahaha. Maar dit keer niet. Dit keer kocht ik gericht make up.
En raad eens…..niet eens een highligter!! Ik ging voor een bronzer van de hema, waar ik meestal niet kapot van ben omdat ze echt te oranje zijn vind ik maar deze gaat wel. En wat van catrice. Een concealer en een eyebrown corrector en een matte lipstick maar daar ben ik nog niet zo over uit….

De bronzer van de hema. Wat ik al schreef, normaliter zijn ze te oranje voor mij maar deze niet en moet eerlijk zeggen dat ik hem gewoon mooi vind en hij past goed bij mijn huid, dus deze beland niet op de stapel maar in mijn dagelijkse stash.

Dan kocht ik een matte lipstick en eerlijk gezegd beetje spijt ervan weer. Hey ik geen 20 meer met strakke lippen en een matte kleur op mijn smoeltje is vragen om kreukels 🙁 beetje zonde weer dus ik smeer er nu maar een laagje purol onder zoals ik dat met alles doe voordat er wat op mijn lippen gaat en gebruik hem dan maar niet als matt.

Het is zoals je ziet de matt 02. De kleur is super mooi maarja dat matte he hahah. Ach misschien maak ik er wel een kind mee blij want Niomi heeft de kleur 03.


Deze browlifter  had ik nog niet (uhm ik heb tig van dit soort potloden….) maar deze dus niet dus kopen en proberen 😀 en goed gekeurd!!

Voor de concealer geld weer hetzelfde, een la vol maar deze had ik nog niet en ik was eerst van de sticks maar ben tegenwoordig van de vloeibare die ik aanbreng met een mini beautyblender, ideaal want gaat niet in de lijntjes zitten……dit geld meer voor de dames die geen 20 meer zijn hahaha.

Ik kan weer even lekker smeren en doen dus en op de lipstick na ben ik tevreden met mijn aankopen 😀

Hebben jullie ook een make up koop tik?

6 gedachten over “Weer make up…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.