weer over de kat? ja weer over de kat

weer over de kat? ja weer over de kat

Sommige mensen kunnen geen looney meer horen denk ik;) maar ik schrijf het maar van me af aangezien het stress niveau hier flink aan het oplopen is. Gister avond om 20.30 weer bij de dierenarts geweest omdat hij weer bleef spugen, nu kreeg hij een injectie tegen het braken weer en die zou dan voor 24 uur gelden…my ass!!! gister heb ik hem een beetje druivensuiker toegediend en ben naar bed gegaan waar hij ook lekker lag te pitten en vanmorgen trok ik de eetstoel weg en welja weer een enorme plas met spuug..ppfff  dus boodschappen doen en ondertussen weer bellen. kon hem brengen zodra ik tijd had en heb hem gelijk na de boodschappen weg gebracht en hij is nu opgenomen. vanmorgen was hij ook aan het schuimbekken dus dat leek me al helemaal geen goed teken natuurlijk.

wat mij verbaasd he, mensen die dieren hebben dan nog durven te zeggen ” het is maar een huisdier” waar zit je met je verstand dan? een huisdier is een kind, klaar, en kinderen moet je verzorgen dus ook je huisdier!! en om je heel eerlijk te zeggen spuig ik van die mensen want die hebben geen graadje normaal gevoel in hun donder:(

Ik ben nu wel zover dat ik keuzes moet gaan maken,  mijn eet gedrag was al niet goed en de stress die het verzorgen van looney met zich mee brengt maakt dat er niet beter op, schreef vorige week al op twitter dat mijn weegschaal weer op getallen uit kwam die niet positief zijn (ik weet het bro als je dit leest wat je denkt…)
hoe ver moet je gaan bij een gezinslid om hem in leven te houden? ver lijkt mij maar er moeten op gegeven moment wel grenzen gesteld gaan worden, en ik heb zo’n idee dat die grenzen vandaag bekend worden. hoe lang trekt die kat die nog, hoelang trekken wij dit nog? klinkt allemaal heel zielig en bla bla bla maar geloof me 6 dagen kots ruimen, 6 dagen continue met je huisdier bezig zijn (en ondertussen je gezin runnen) gaat je echt niet in de koude kleren zitten…. ik weet het ff niet meer, wat ik wel weet is dat ik nog niet mag opgeven!

45 gedachten over “weer over de kat? ja weer over de kat

 1. pff kut zeg dat ie nog steeds zo ziek is. En dat vergt ook gewoon super veel tijd en energie zo’n ziek beesie.

  En je zegt over een kat toch niet ‘het is maar een huisdier’! Zoiets zeg je over je goudvissie misschien, maar niet over een kat!

 2. Och meis, wat een triest verhaal. Rillingen lopen over mijn armen. We hebben het ook eens meegemaakt met onze poes. Heel erg moeilijk en in en in verdrietig als je beestje zo ziek is. Mensen die zeggen het is maar een huisdier hebben zelf waarschijnlijk geen dieren en weten niet waar ze het over hebben (kunnen dus beter hun mond houden want komt heel ongevoelig over). Het zijn levende wezens en ja, je kunt ze ook zien als je kindjes. Ik wens je heel veel sterke. En denk ook aan jezelf(ook al is het moeilijk). Jij moet wel overeind blijven. Dikke knuffs!

 3. Aah sterkte ermee! Ik ken het, eind 2007 is mijn kat heel erg ziek geworden (nou ja het was al veel langer, maar hij viel zo geleidelijk af dat we het niet echt zagen en tja hij werd ouder (hij was op dat moment 14) dus ach…) na een scan bleken zn nieren het niet meer te doen… we hebben wat afgezien met kots ruimen enzo…Ik mis m nog steeds, het was echt mijn ventje. :nope

  1. dank je wel voor je berichtje amber 😉 het is en blijft heel moeilijk met een huisdier en hier hakt het er een beetje meer in aangezien we romy onze dikke kater 7 jan 2010 hebben moeten laten inslapen en zelfs daar heb ik het nog moeilijk mee 🙁 en dan nu dit weer pfff, je kent het gevoel 😉

 4. Ach lieve schat toch, het gaat nog altijd niet beter dus. Wat enorm klote is dit! Ik begrijp heel erg goed dat de keuze tussen een huisdier die inderdaad als een kind is en jezelf misschien heel moeilijk is. Immers, voor een kind offert een moeder zich zelf ook rustig op. Heel veel sterkte meid, hopelijk kies je de juiste dingen en denk ook aan jezelf lieverd, ookal is dat maar een beetje en vast heeel moeilijk!

  1. nee gaat zeker niet goed jorien, hoorde wel dat hij niet meer gespuug had bij de da maar dat kwam om dat ze hem WEER een injectie hadden gegeven :\ ja hallooo kap daarmee dacht ik zo! hij heeft in totaal nu 9 injecties gehad, dat schiet toch niet op:(, ik hoop dat ik idd de juiste beslissingen ga nemen vandaag hoe shit en hoe pijnlijk het ook allemaal is

 5. Heel veel sterkte Rach! Ik leef met jou en je gezin mee.. ik kan ook niet begrijpen dat mensen kunnen zeggen ‘ach, het is maar een huisdier’, want een huisdier is wel degelijk een lid van het gezin inderdaad.

  Als ik het goed begrijp is Looney nu bij de dierenarts? Dat moet toch wel een beetje rust geven, ik hoop het in elk geval!

  Hopelijk komen jullie er snel uit met z’n allen, sterkte!

  1. hij is nu idd bij de dierenarts maar ik ben nu nog onrustiger, ben dan weer zo’n jankmuts die het zielig vind dat hij daar alleen in zijn kooitje ligt 🙁 en dan het idee hebben dat ik morgen niet meer met hem wakker word en overmorgen ook niet omdat hij er dan niet meer is:( gewoon k*t!! maar goed we slepen ons er wel door heen 😉 bedankt voor je lieve berichtje meis 😉

 6. mensen die zeggen tis maar een huisdier :X rot ff op en fuck them all :poef Rach een keuze maken is moeilijk ja en zeker met een deel van je! En geloof goed dat je op bent! toch heel veel sterkte en dikke knufff voor je mop :li

  1. dank je wel moppie :love zelfs nu ben ik druk in me koppie en hij is er geen eens maar het idee dat hij daar nu alleen in een kooitje ligt maakt me gewoon gek 🙁 maarja we zien het morgen wel weer;)
   lafya kanjer

 7. Ik heb er alvast helemaal niets op tegen hoor dat je alweer logt over looney. Zoals je zelf zegt, je kan het zo van je afschrijven.

  Nou en de mensen die zeggen van het is maar een dier? Sorry die komen er bij mij zelf niet in. Mijn dieren zijn mijn kinderen. Je voedt ze op, geeft ze eten en krijgt er liefde van.

  Meid hoop voor je dat alles in orde komt hoor. Is er niemand die wat last van je schouders kan halen?

  1. idd je krijgt er ook zoveel van terug van die diertjes al hangen ze in me bank en krijgen ze een snauw hihi 10 min later liggen ze weer op me schootje te kroelen. nee er is nu ff niemand die de druk van de ketel af kan halen, zowieso niet op looney gebied want looney hangt (hebbie die zin weer ) als een kind aan me en een ander heeft hij liever niet ( hahah ja ja de eigenwijs is het ook) manlief en andere zijn aan het werk dus word lastig, maar goed ik ga nu ff powernappen, hij is nu bij de da nog natuurlijk dus kan ik even bij tanken 😉 en me opmaken voor of een behandeling of een afscheid..;)

 8. Meid ik vind het top wat je doet. Er zijn velen die dit niet voor hun huisdier zouden doen. Looney is ook gewoon een gezinslid, hij verdient dit.

 9. Mensen die zeggen “Het is maar een huisdier” zijn niet het euhm.. type waar ik mee om ga en ook niet mee om wil gaan.
  Mijn dieren zijn mijn kinderen waar ik ga gaan hun ook al is het maar in gedachte.
  Ik wens je veel sterkte vandaag en denk ook aan jezelf he?! xxx

 10. Als mensen dat over dieren zeggen, dan hebben ze zelf geen dieren of de dieren moeten bij ze worden weggehaald!
  Laat je niet gek maken door andere meis. Probeer er voor te zorgen dat niemand er teveel onder gaat lijden, zowel jij (en fam) als Looney niet!

  Sterkte! :li

 11. jij draaide het nummer van adam lambert/what do you want from me gister zo hard in je auto toen wist ik al gelijk dat jij in een dipje zat 😉 kom op bikkel van me hup hup hup en gaan hoe en wat voor beslissing je ook moet gaan nemen vandaag

 12. er zullen best mensen zijn zoals jij die dag in dag uit voor hun beestje zorgen;) en zo hoort het ook toch! alleen de stress is niks maar denk ook niet dat looney zo maar op gaat geven met zo’n lieve chick als jij 😀

 13. schouders naar achteren, kop omhoog en gaan is jou motto toch atlijd ? dat doe jij nu ook weer en hoop dat die huissukkel nog niet hoeft te gaan

 14. tering rach jij loopt op je laatste endjes heb ik zo het idee 🙁 maar alles voor je gezin doen 😀 topper, laat je zsm wat weten als je wat weet van looney ? schuimbekken lijkt me ook niet echt best nee 🙁
  vind het wel een super lieve pica

  1. tuurlijk houd ik alles op de hoogte hierzo 😉 en ja lief he die foto heeft roontje gister gemaakt toen ik in de voortuin zat met hem

 15. ga het niet eens over dat soort mensen hebben 😉 wil gewoon dat er voor jullie een punt komt dat je weet waar je aan toe bent!! ik lees en hoor niet anders dat je met looney aan het slepen bent van hot naar her 🙁

 16. Wel goed voor jezelf blijven zorgen hoor. Misschien wel beter dat Looney nu is opgenomen, dan kunnen ze hem daar goed in de gaten houden. Ik weet zeker dat Looney zo ongelofelijk blij met jullie is, lievere baasjes kun je je als kat niet wensen.
  Hou vol he
  X

 17. jij bent goed voor je vent en je mooie meiden en ook heel goed voor je diertjes al plak je ze af en toe achter het behang hihi
  mensen die die dingen zeggen zijn fockers klaar rach. je diertje 6 dagen volledig verzorgen is ook een opgave lijkt me en daarnaast het bedrijf en je gezin runnen man man man, kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat er vandaag iets positiefs uit komt zo niet dan dikke tranen en dat geeft dan ook helemaal niet

 18. Meis, ik weet hoe je je voelt. Wanneer besluit je dat het genoeg is. De DA zal vandaag ook wel zien hoe of wat en jullie vertellen wat het beste is.

  Hij is nu in goede handen, dus even lekker rusten. Wel aan jezelf blijven denken meis!

  Wat is hij enorm groot trouwens, daar was Monty niks bij, en Jorca past er ook 2x in haha…

  1. jij weet idd heel goed hoe ik me voel nu ja!!! vorige week die pluizebol van een monty drama gehad natuurlijk 😉
   looney is extreem groot ja 😀 dat zegd elke dierenarts ook haha en ze moeder is ook zo’n kalf hihi maar wel lache hele grote katten hebben hihih, gister woog die nog maar 7.5 kilo maar hij was zwaarder;)

 19. ik kan alleen maar zeggen sterkte en de titel van je logje…ach rach als mensen het zat zijn dan lezen ze het toch niet

 20. wat een onwijs lieve foto!! lekker kroelend bij zijn baasje 😀 hij is ook niet weg te meppen bij je ook he;) het is idd “je kind”

 21. wat een klote situatie maar het staat wel vast dat jij meer voor een ander doet dan voor jezelf;) vind ik je een bikkel mee maar het moet niet ten nadele gaan he tut
  hopelijk duidelijkheid vandaag en sterkte

 22. och wijffie toch, mijn keuze weet je al hoe bot het ook klinkt, het is niet alleen de stress, het opruimen van de spuug maar ook je portomonee! hier doen we er ook altijd alles aan om onze beestjes te helpen maar er zijn op dat gebied ook grenzen. je zei van dat bloedonderzoek dat ze daar misschien niet eens in kunnen zien wat ie heeft maar het kost je wel 45 euro meis, jij ben de gek om dat te doen maar ik zie roon daar heel anders tegenover staan;) ben misschien een onwijze bitch nu rach maar ook daar moet je realistisch in blijven

  1. ookdat ja hoever moet je gaan in de kosten 😉 nou hebben wij daar wel een limiet voor zeg maar dat we af hebben gesproken en die word ook niet overschreden zeg maar 😉

 23. wat geinig dat je erbij zet sorry bro;) denk ook niet dat je broer dat leuk vind om te lezen …. maar je zet het er wel neer dus teken dat je weer balle hebt !!
  hoop dat er vandaag keuzes gemaakt worden meis of beter kunnen worden of zoals je meiden zo lief kunnen zeggen een sterretje laten worden hoe klote het ook allemaal is

 24. Ik weet precies hoe je je voelt moppie, continu voor een huisdier zorgen met dwangvoeren is slopend. Ik heb het 2 weken gedaan en helaas heeft het toen niets meer uitgehaald.

  En inderdaad, mensen die zeggen dat het ‘maar’ een huisdier is die hebben zelf geen huisdier en als ze zoiets zeggen zijn het gewoon freaking klootzakken.

  Looney is nu in goede handen bij de DA, nu kunnen ze hem de hele dag in de gaten houden. Ik duim voor hem mop! *knuffel*

  1. thnx moppie 😉 jij weet iig wel waar ik het over hebt en bij jou heeft het niet eens geholpen en het idee wat daar voor gevoel bij komt kijken maakt me zooooow depri

 25. goddomme rach, sorry hoor maar om eerlijk te zeggen kan dit beter eindigen dan dat jij dalijk eindigd!!

 26. Pff, kut zeg. En die mensen die dat zeggen zijn echt niet goed in hun hoofd. Heb zelf een hondje en dat beessie is me alles. Hopelijk wordt het vandaag een beetje duidelijker wat Loony heeft, zodat je kan kijken of ‘ie nog gered kan worden of dat het voor hem beter is om hem te laten gaan. Hoe lastig die keuze ook is. Sterkte. En let een beetje op jezelf. xx

 27. mensen die zeggen dat het maar een huisdier is zijn het doodschoppen niet waard!!! en kan me best voorstellen dat je er doorheen zit want je bent al zo druk en je hebt nu eigenlijk een kind erbij 😉 kop op muts

 28. lieve schat de keuze die jij moeten maken is aanjezelf denken hoeveel looney ook voor jullie betekend maar het is niet de bedoeling dat hij straks jou overleefd;) en zeker niet als je niet als een mongool gaat vreten rach!!
  ik hoop dat hij daar wat opknapt zoniet dan is het niet anders meissie maar dan kan je wel zeggen dat je er alles aan hebt gedaan 😉

  1. ja dat is wel zo dan heb ik er ook alles aangedaan maar het is zo vermoeiend chan, gister met trainen stond ik gewoon te janken:(

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.