weinig tot niet online:(

| 32 reacties

Zoals jullie wel gemerkt hebben ben ik heel weinig online, op de site, op twitter en op hyves ben ik nauwelijks te vinden. balen als een stekker natuurlijk maar het gaat gewoon niet:(. ik heb al jaaaaaaren het carpaletunnel syndroom, geen pretje kan ik je vertellen. ik word snachts weer wakker van de pijn, slaap gemiddeld 3 uur per nacht (geloof me dat trek je niet meer hoor!!) en naast het niet slapen en vergaan van de pijn is dus bij elkaar opgeteld : hel! ik heb vandaag het ziekenhuis gebeld omdat ik weer een verwijzing heb gehad naar de plastisch chirurg, ja leuk ik kan daar pas 15 februari terecht :@, ik moet het dus nog maar ff uitzingen met gigantische pijn en een berg verdovende middelen. gaat morgen nog wel proberen of ik ergens anders terecht kan want dit schiet voor geen meter op natuurlijk!!

heb vandaag zo goed als mijn feedreader bij gelezen en beantwoord en daar blijft het deze week even bij;) ik kom zo snel mogelijk bij me lieve lezertjes en logjes lezen als mijn handje het weer toe laat!!


reactie's

reactie's

32 reacties

 1. veel sterkte meid!! :livi

 2. Ik hoop echt dat je sneller geholpen kan worden dan in februari…Sterkte meid!

 3. jeetje… balen zeg! Sterkte ermee!

 4. Jeetje sterkte ermee πŸ™ Wat slecht dat je zolang moet wachten, dat is nog ruim een maand :O

  Pff good luck

 5. Vreselijk hoor dat je zo’n pijn hebt en daardoor niet de dingen kan doen die je normaal doet. Ik hoop voor je dat je snel elders terecht kan en anders je huisarts laten bellen dat het echt spoed heeft, kan misschien helpen. STerkte (en jou week 1 is er ook eentje geweest zeg).

 6. Getver zeg en dan moet je zolang nog rond lopen, dat kan toch niet met 3 uren op een nacht te slapen. Ze doen toch ook wel spoedgevallen tussendoor proppen?
  In ieder geval heel veel sterkte!

 7. Heel veel sterkte!

 8. he meis
  ja klote he maar wat ik begrepen heb is dat je vrijdag al naar een andere chirurg kan!! top hopelijk kan hij je heel snel gaan helpen tut dikke kus en rustig aan

 9. Ik ken het soort van, ik heb meerdere malen ontstekingen in mijn polsen alswel schouder gehad. Alleen heb ik dat tunnel-syndroom gelukkig altijd kunnen voorkomen. Genoeg rust houden, afwisselen met je armen, en nog meer rust houden! Sterkte meissie! (k)

 10. nou ik ga heel hard duimen voor je goed πŸ˜€

 11. niet best rach en zeker die medicatie niet!!! bellen morgen en houd ons ff op de hoogte desnoods met een smsje πŸ˜‰

 12. he meis heb je al een tijdje niet gesproken en kom dan ff gezellie buurten op je site en lees daar werkelijk de vreselijkste dingen :s jullie kater romy, jij met je arm pfff lekker kut begin weer he!!! hoop echt dat je eerder dan 15 feb geholpen kan worden want leven met pijn en verdovende middelen is geen doen tut een hele dikke kus vanuit hier

 13. Veel sterkte wijffie!

 14. kan je alleen maar sterkte wensen en hopen dat je snel geholpen kan worden!!

 15. me moeder had het ook mijn god geef mij maar kiespijn echt!! sterkte tut

 16. wat al eerder geschreven is gewoon rond gaan bellen rach;) jij en niet slapen gaat zowieso al niet samen want jij ben echt een 8 uur slaap persoontje!!

 17. he bah rach ja dan maar opereren toch πŸ˜‰

 18. ooohh dat is verdomde vervelend meid, tintelende vingers, en idd dat trekken aan je spieren pfff weet er alles van πŸ˜‰ heb het ook maar kip die ik ben als de dood voor naalden dus laat me niet helpen ook

 19. chickieeeeeee bellen en dreigen die handel hahahhah nee gein hoop dat je ergens eerder terecht kan πŸ˜‰

 20. ik zou idd even rond bellen morgen meid want dit gaat hem niet worden !! tis dat roon thuis is anders kan je niet eens met de auto weg :S

 21. sterkte kanjer en geef maar een gil hoor

 22. dat is idd helemaal niet fijn dat cts :S zusje heeft het ook gehad en hoor haar nog gillen!!! lijkt wel of ze met messen in je arm steken he en trekken aan je spieren πŸ™ laat je niet gek maken en vol spuiten met cortisol want dat helpt echt niet πŸ˜‰ gewoon open maken die handel

 23. bizar dat ze je niet eerder kunnen helpen zeg! Heel veel sterkte meid *knuf!*

 24. en warme doeken even voor de time being ?? wil nog wel eens werken meis en sterkte

 25. fuck up gewoon, je had wallen vanmorgen πŸ˜€ nee is niet leuk zeker niet voor een poetsmiep eerste klas πŸ˜‰

 26. en je arm ziet er ook niet uit vind ik hoor :S houd je me ff op de hoogte tut

 27. hoop dat je echt snel geholpen gaat worden meis je lacht nog wel maar vraag nie hoe hahahah

 28. die bek van je vanmorgen moahahhaha onweerrrrrrr hahahha maar snap het best het doet ook heel veel pijn en amper slaap en een gezin runnen is geen optie

 29. wijffie toch en zo misselijk van die pillen he bleehhh ga jij morgen idd maar ff bellen voor een sproedje πŸ˜€

 30. goddomme rach blijven we aan de gang :s je hebt idd veel pijn he πŸ™ klote man kop op tut

 31. pfff je hebt het wel ff voor je kiezen he tut πŸ™

 32. jij vergaat echt van de pijn he tut πŸ™ zag je vanmorgen lopen en dacht mijn god zeg :s hopelijk word je eerder geholpen lieverd

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: