welja ff ziek zijn

welja ff ziek zijn

Na een heerlijk weekendje te hebben gehad begon gisterochtend bij mij het snot weer te vloeien misselijk zijn en bonkende koppijn hebben….dus…… ik lag om 21.00 in mijn mandje en sliep pas rond twaalven dus happy werd ik daar niet van!! vanmorgen opgestaan met wederom een bonkende kop en wederom 2 terror kids die ff picasso hadden uitgehangen op hun muren met potlood later bleken ze ook in de gang hun slag te hebben geslagen op de muur dus dat word weer verven!!! de vakantie zit er bijna op en volgende week gaan ze naar school en geloof me dan begint mijn vakantie het word deze week en het weekend redelijk weer dus hopelijk nog ff naar het strand toe!!! dinsdag op woensdag nacht komt mijn broertje en zijn gezin terug uit egypte en daar van de week ook ff langs want heb ze echt gemist!!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.