Welk voorwerp kan je geen dag missen?

Welk voorwerp kan je geen dag missen?

Iedereen heeft wel iets van een voorwerp dat hij gewoon niet kan missen. En ja zo ook wij in het gezin natuurlijk.

Bij alle van ons in huize B is dat toch wel met stipt op nummer 1 onze telefoon. Voor de meiden is dat voor social media en bereikbaar zijn voor pa en ma, voor Roon is het voor zakelijk en zijn pokemon en voor moeders…, mijn leef lijntje zoals ik het noem. Ik moet gelijk kunnen reageren als ik niet goed word of wat dan ook. Gelukkig heb ik nu ook mijn Apple watch daarvoor. En ja ja ik gebruik hem ook voor social media en werk er ook gewoon op.

Mijn oven…., och mensen die kan ik dus echt niet missen hahah en zo ook mijn stofzuiger en wasmachine!! De droger is niet zo’n ramp want ik hang ook mijn was op.

Hmm het zijn meerdere voorwerpen die ik niet kan missen op een dag!! Onze inductie kookplaat, ook zoiets, of de ijskast. En mijn tandenborstel. Er zijn dus genoeg dingen die ik niet zou kunnen missen op een dag!!

Welk voorwerp zou jij echt niet kunnen missen?

Mijn auto zou ik wel en niet kunnen missen. We hebben natuurlijk ook nog de scooter maar ja met -4 ga ik niet op een scooter zitten! Klinkt rete verwent, i know, maar dat is voor mij gewoon niet te doen.

Ik ben wel benieuwd naar jullie antwoorden. Dus laat ze maar horen in de comments!!

Eén gedachte over “ Welk voorwerp kan je geen dag missen?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.