Welke luxe beauty producten vind ik het geld waard?

Welke luxe beauty producten vind ik het geld waard?

Ik ben gek op lowbudget make-up, maar dat wil niet zeggen dat ik nooit dure producten hebt gebruikt of heb. En met al de beauty op dit blog, had ik zoiets van: dit leek me een leuk iets om over te vertellen.

Ik heb in het verleden best wel high end make-up gehad.
Helaas heb ik niet van alles foto’s meer maar de duurdere merken die ik nu heb, kan ik wel op de foto zetten natuurlijk.

Alle producten op de foto heb ik van vriendinnen gehad en niks is betaald ofzo 🙂 

Hoe zat dat in het verleden?

Neem Chanel, hiervan heb ik in het verleden een oogschaduw en een lipgloss van gehad. Super tevreden, maar helaas niet het budget nu om het te kopen 🙁 Maar ach die tijd komt wel weer 🙂 Maar ook mascara’s van Maybeline a € 16 euro per stuk waren niet aan te slepen vroeger.

En nu dan?

Nu heb ik natuurlijk geen mega dure merken meer als Chanel. Maar merken zoals L’oreal zijn voor mij ook best wel high end, want ik koop ze niet zomaar natuurlijk.

Mascara

Een van mijn favo high end producten in mijn stash is de Miss Hippie Mega Volume van L’oreal. Je merkt gewoon duidelijk verschil wanneer je deze vergelijk met een hele goedkope van bijvoorbeeld de Action of de Lidl.

Lipstick

Maar ook lipsticks heb ik liever wat duurder. Begrijp me niet verkeerd hoor, maar ook hier merk je duidelijk verschil. Nu heb ik een budgetvriendelijke lipstick van NYX die net geen € 5 euro was. Maar ik heb ook een favoriet van Maybeline. Een knalrode kleur die prachtig staat bij een zwart/witte outfit.

Foundation

Ook hier gaat toch de voorkeur naar een duurdere variant. Ik gebruik nu die van de Lidl maar in het verleden had ik een goede van L’oreal. Helaas is die in de loop der jaren te donker geworden en heb ik hem te goed gedaan aan een van mijn beste vriendinnetjes. Helaas hier geen foto meer van 🙁

Dit waren een aantal dingen waarvan ik vind dat ze best wel wat mogen kosten 🙂 Uiteraard kan hier nog wel meer bij, maar ik heb dit gekozen omdat ik er ook ervaring mee heb. Ik gebruikt toendertijd geen blush, higlighter, wenkbrauwproduct etc., dus vandaar de beperkte lijst haha.
Wat is jullie favoriete high end product?

Wat is jullie favoriete high end product?

Eén gedachte over “ Welke luxe beauty producten vind ik het geld waard?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.