Welke winkels hebben je voorkeur?

| 19 reacties

Welke winkels hebben je voorkeur?

En dan heb ik het over boodschappen winkels zoals een groothandel, toko of supermarkt.

Ik kom elke dag in de Hoogvliet, jumbo en de dirk. Dat zijn dagelijks de winkels waar ik mijn boodschappen haal. Bij de een haal ik dit en bij ander weer dat. De appie kom ik ook wel eens maar niet vaak meer, mits ze iets hebben wat ik nodig heb.
En ik kom altijd bij onze slager want daar haal ik mijn vlees en vleeswaren behalve mijn kip, die haal ik bij de turkse slager.

Maar ik ga het liefst naar de toko hier of naar de Sligro. En waarom? Nou de toko is gewoon alles lekker vers en de kruiden zijn goedkoper. En ze hebben dingen die ze niet in de super verkopen. Ik ben dus vaste klant bij de toko!

De Sligro en de Hanos zijn ook mijn favoriete groothandels. Wij slaan elke week grote dingen in en dat vind ik handig aan een groothandel. Van wasmiddel tot drinken en sommige sauzen zoals mayonaise ect.

Dit zijn dus mijn favoriete winkels.

Welke winkels hebben jou voorkeur?

reactie's

reactie's

19 reacties

 1. Ik ga eigenlijk standaard naar de AH. Het is die of de Plus. En fruit haal ik bij de groenteboer.

 2. Hier hebben we de aldi en appie bij schooltje zitten, je snap wel dat we dat graag combineren haha.. Raar maar waar, de appie is goedkoper dan de aldi die er naast zit.. Dus appie it is..

  Als we in het centrum zijn gaan we meestal naar de appie xl of jumbo.. Lidl heel zelden nog tegenwoordig..

  Voor kantoor ga ik altijd naar de makro, want die zit er in de buurt..
  Hebben hemelsbreed 200 meter verderop een sligro, maar helaas nog geen kvk 😉

 3. Ik kom toch het liefste bij de AH. Maar het dichtstbijzijnde is een Spar. Maar ze zijn een Lidl aan het bouwen ook niet ver bij ons vandaan

  • wat geinig dat ze bij jullie nog een spar hebben 😀 die hebben wij hier niet meer. lidle hebben we wel maar daar krijg je mij niet naar binnen 😉

 4. Als ik naar de supermarkt ga, dan ga ik naar de Jumbo. Ik ga daar al jaren naartoe en dat voelt het meest vertrouwd.
  Liefs,
  Elles

 5. Ik ga het liefst naar de plus want daar spaar ik ook zegels. En anders de Jumbo of de AH.

 6. Wij bestellen 1x id week boodschappen bij AH. Thats it.

 7. een jumbo hebben we hier nog niet. zelf ga ik veel naar de lidl voor mijn drinken, groenten en fruit. in de lente/zomer alleen voor drinken. Dan ga ik voor fruit en groenten naar de markt, is vele goedkoper. En de appie zoals jullie het noemen, doe ik 1 per maand, daar haal ik het meeste eten. Hun etiketen zijn gemakkelijk om te lezen en dat is heel belangrijk voor iemand die lactose intolerant is.

 8. Misschien moet ik toch ook eens naar de Sligro gaan… Ik heb wel zo’n pasje ervoor, maar ben nog nooit gegaan.

 9. Ik ga toch altijd standaard gewoon naar de albert heijn uit gemak

 10. Ik ga meestal naar de Albert Heijn, en soms ook naar de Aldi er naast.

 11. De meeste boodschappen doen wij bij de Jumbo, vaak in het weekend voor een dag of 5 meteen. De rest halen we bij de Plus supermarkt om de hoek.

 12. Voorheen hadden we een Toko om de hoek. Nu ga ik vaak naar Hoogvliet, Lidl en AH, die zitten in het winkelcentrum. Daar staat de poelier ook wekelijks

 13. bij ons zitten de AH en Hoogvliet vlak bij elkaar, dus de meeste boodschappen halen we daar. Soms nog iets bij de Lidl

 14. Ik kom eigenlijk alleen bij de Jumbo. Twee keer per week doe ik mijn boodschappen en standaard hier, het is op fiets afstand dus ideaal.

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: