Wenkies on fleek

Wenkies on fleek

Eerlijk? Mijn wenkbrauwen zijn verre weg van perfect. Gelukkig geen bush bush, maar mooi en strak is anders #geenepileerheldin

Gelukkig bestaan er heel veel merken die producten op de markt hebben gebracht om moeke natuur een handje te helpen.

Vaak ga ik voor ik over ga op dure merken, toch eerst wat goedkopere producten testen.. Want kan wel tientallen euro’s uit gaan geven aan een brow pomade van bijvoorbeeld Benefit of Anastasia Beverly Hill.. Stel dat het niets is voor mij, vind ik het een dure gok.

Op insta zag ik deze Cien brow pomade al voorbij komen. Maar toch liet ik hem vaak liggen bij de Lidl. Tot we weken geleden weer eens bij de Lidl waren.. Toen ik weer twijfelde pakte Jan de Pomade uit m’n handen en legde het potje zo in de kar haha. Die kon ik wel even gaan testen zegt ie.

Een week later na de aanschaf van de pomade, was alles in de aanbieding haha 50% korting.. Dus maar eens even gek gedaan en ook de Brush & Pen gehaald. Ideaal als je snel je wenkbrauwen wilt doen 😀

Links draag ik de BrowPen
Rechts zie je de Pomade

En de pomade is me goed bevallen! Toch maar eens gaan kijken naar een duurdere. Dit waren namelijk Limited Editions helaas. Dus zal toch op zoek moeten 😉

Wat is jullie favoriete wenkbrauwproduct en van welk merk?

3 gedachten over “Wenkies on fleek

  1. Mijn favoriet is de goof proof browpen van benefit. Is wel erg duur, maar doe er al een jaar mee. Sinds een paar weken ben ik van donkerblond naar bijna zwart haar gegaan, dus nu doe ik alleen wenkbrauwgel. Dat staat het beste. Ook een aanrader is het cartrice wenkbrauw setje. Weet alleen niet of die nog bestaat.

    Die pomade staat top trouwens!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.