wennen aan normale gangetje

wennen aan normale gangetje

Ik zal echt de enige niet zijn die opstart problemen heeft, heb ik eerlijk gezegd nooit last van gehad maar na de kerstvakantie is het een dramaatje hier met moeders. Het agenda leven is weer gestart en dat maakt me, zeker met deze kou moe!!! opstaan geen probleem, maar zodra kindjes op school zitten en ik het huis heb gedaan stort ik in:( en ja ik duik de bank op en slaap gewoon twee en een half uur!! en nee savonds geen problemen met slapen want stap me mand in en ben dan ook weg!!

hebben jullie dat nou ook ? ik ben gewoon verpest in de vakantie met dat uitslapen hahah

27 gedachten over “wennen aan normale gangetje

 1. Pfoe had ik dat maar, zodra ik ’s middags slaap, kan ik ’s avonds niet meer.

  Ik slaap sowieso moeilijk, kom ’s avonds slechts in slaap, ben vaak niet moe.

 2. Ik heb na een vakantie ook wel heeeeeeel erg moeite om weer ‘op te starten’ hoor… Ben dan tijdens ochtenddiensten ook echt niet te genieten haha!

 3. Vakantie breekt je achteraf :to . Hopelijk kom je snel weer in je ritme en ach anders is eventjes slapen toch ook zo erg weer niet?

 4. ow ja hoor bekend ook hier ben gewoon lam :s laat naar bed en dan vroeg op is ook geen goed doel iig manlief is nog thuis dus dan liggen we niet vroeg op bed met gevolg als een zombie s’morgens eruit maar ja ::S

 5. druk vrouwtje 😉 en ja daar kan je geen vermoeidheid bij hebben nee ! Ik ben ook snel moe maar dat is me eigen schuld

 6. ik heb weer nergens last van maar heb ookl niet zoon druk en strak schema als jou! Doe gewoon wat minder:d

 7. ken het hoor rach 😉 je heb ff genoeg energie voor je dingen en daarna is het op en over! Hoop dat t snel over is voor je

 8. jij neemt ook teveel hooi op je vork! En met die arm er nu weer bij…..meis ga het rustiger aan doen

 9. hier nog een hoor rachie word er gek van!! en je hebt idd een bomvolle agenda hahah vandaar dat rennen en vliegen lol

 10. Ik heb er ook last van hoor. Zeker de dagen dat Robbert weg is en ik alleen voor aileen moet zorgen, zodra zij op bed ligt (rond 18.30) val ik soms wel een uurtje in slaap op de bank!

  Volle agenda zeg! Volgens mij heb jij een kantje voor 1 dag, of zie ik dat verkeerd? Waar heb je die vandaan als ik vragen mag? Ik wil graag agendavulling die per dag gaan ipv per week. (snap je? 🙂 )

  1. jij ook dus;) en ja is een agenda met 1 dag op 1 pagina en die heb ik bij de bruna gekocht, de vulling dan en ja hier is mijn agenda altijd bomvol hahah

 11. Best wel. Ik had dinsdag ook helemaal geen zin om weer aan het werk te gaan. Maar gelukkig kon dat vanuit huis en dat scheelt echt. En kon ik toch wat langer blijven liggen. En in sporten heb ik al helemaal geen zin. Dat is echt dramatisch! Ben echt verschrikkelijk lui geworden in die 1.5 week lol

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.