wennen aan normale gangetje

wennen aan normale gangetje

Ik zal echt de enige niet zijn die opstart problemen heeft, heb ik eerlijk gezegd nooit last van gehad maar na de kerstvakantie is het een dramaatje hier met moeders. Het agenda leven is weer gestart en dat maakt me, zeker met deze kou moe!!! opstaan geen probleem, maar zodra kindjes op school zitten en ik het huis heb gedaan stort ik in:( en ja ik duik de bank op en slaap gewoon twee en een half uur!! en nee savonds geen problemen met slapen want stap me mand in en ben dan ook weg!!

hebben jullie dat nou ook ? ik ben gewoon verpest in de vakantie met dat uitslapen hahah

reactie's

reactie's

27 gedachten over “wennen aan normale gangetje

 1. Best wel. Ik had dinsdag ook helemaal geen zin om weer aan het werk te gaan. Maar gelukkig kon dat vanuit huis en dat scheelt echt. En kon ik toch wat langer blijven liggen. En in sporten heb ik al helemaal geen zin. Dat is echt dramatisch! Ben echt verschrikkelijk lui geworden in die 1.5 week lol

 2. Ik heb er ook last van hoor. Zeker de dagen dat Robbert weg is en ik alleen voor aileen moet zorgen, zodra zij op bed ligt (rond 18.30) val ik soms wel een uurtje in slaap op de bank!

  Volle agenda zeg! Volgens mij heb jij een kantje voor 1 dag, of zie ik dat verkeerd? Waar heb je die vandaan als ik vragen mag? Ik wil graag agendavulling die per dag gaan ipv per week. (snap je? 🙂 )

  1. jij ook dus;) en ja is een agenda met 1 dag op 1 pagina en die heb ik bij de bruna gekocht, de vulling dan en ja hier is mijn agenda altijd bomvol hahah

 3. hier nog een hoor rachie word er gek van!! en je hebt idd een bomvolle agenda hahah vandaar dat rennen en vliegen lol

 4. sluit me aan bij je hoor ben doodmoe en als ik je agenda zie word ik niet goed hahah

 5. drukke moeder en dan zo moe zijn:( kan ook aan t weer liggen hoor rach

 6. ik ben me bed ook niet uit te branden hoor lekker warm smorgens hahahha

 7. zooow jou agenda is idd erg druk :s en dan nog trainen savonds petje af

 8. ik vermoord die wekker nog eens ja hahaahah vroeg slapen en moe wakker worden

 9. jij neemt ook teveel hooi op je vork! En met die arm er nu weer bij…..meis ga het rustiger aan doen

 10. ik ben wel moe maar heb niet de luxe om ff lekker te slapen zoals jij 😉

 11. ken het hoor rach 😉 je heb ff genoeg energie voor je dingen en daarna is het op en over! Hoop dat t snel over is voor je

 12. ik heb weer nergens last van maar heb ookl niet zoon druk en strak schema als jou! Doe gewoon wat minder:d

 13. ik heb verlof dus heb er nu niet veel last van maar lig wel vroeg op bed

 14. kan er ook niet over mee praten ben altijd al een energiek persoontje geweest hihi

 15. druk vrouwtje 😉 en ja daar kan je geen vermoeidheid bij hebben nee ! Ik ben ook snel moe maar dat is me eigen schuld

 16. we missen het zonnetje he !lekker vroeg naar bed meid

 17. ow ja hoor bekend ook hier ben gewoon lam :s laat naar bed en dan vroeg op is ook geen goed doel iig manlief is nog thuis dus dan liggen we niet vroeg op bed met gevolg als een zombie s’morgens eruit maar ja ::S

 18. Vakantie breekt je achteraf :to . Hopelijk kom je snel weer in je ritme en ach anders is eventjes slapen toch ook zo erg weer niet?

 19. Hm, dat middagdutje is heerlijk, maar ik kom dan ‘s avonds weer zo slecht in slaap! :bloos

 20. Ik heb na een vakantie ook wel heeeeeeel erg moeite om weer ‘op te starten’ hoor… Ben dan tijdens ochtenddiensten ook echt niet te genieten haha!

 21. Pfoe had ik dat maar, zodra ik ‘s middags slaap, kan ik ‘s avonds niet meer.

  Ik slaap sowieso moeilijk, kom ‘s avonds slechts in slaap, ben vaak niet moe.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: