Het werd weer eens tijd…

Het werd weer eens tijd…

Jeetje het was weer even een tijd geleden dat wij elkaar zagen!! Maar het werd toch echt weer eens tijd voor een Cynth vs Rach bank sessie hahah. Cyntia ken ik al een paar jaar. Ik ben haar ooit tegen gekomen op youtube toen ze nog tutorials maakte en las haar blog, misslipgloss toen nog, en we raakten met elkaar aan de praat via twitter of instagram volgens mij. En van het een kwam het ander en zo zat ze een paar jaar geleden al voor het eerst bij mij op de bank. Het klikte toen gelijk en sindsdien hebben wij super leuk contact en de meiden zijn gek van haar :D.

En nu hadden we weer een date!! En het was weer vanouds hihi, Cynht komt binnen, schoenen uit, poten op de bank, bak koffie en heerlijk kletsen!!! Heerlijk, net of als ze thuis is. We hebben heerlijk bij zitten kletsen over van alles en nog wat. En ja natuurlijk moesten we een foto maken. Mening persoon die hier binnen komt moet op de foto hahaha, ja sorry, ik houd er nou eenmaal van.Rashel heeft haar al een paar keer real life gezien maar was toch nog even nerveus hihi. Maar ze heeft een heerlijke bak koffie gemaakt voor Cynt.

Meesten van jullie kennen haar wel. Ze is de eigenaar van Cynthia.nl.

Een site waar ze hele leuke artikelen plaatst en waar ze echt haar hartje en ziel in heeft gestopt en ik enorm trots op haar ben!!

Kennen en of volgen jullie Cyntia?

Wij hebben weer genoten van haar bezoekje en deze meid is weer helemaal opgeladen!!

Lieve Cynth, thnx moppie en tot de volgende keer!!

18 gedachten over “Het werd weer eens tijd…

 1. Tuurlijk kennen we Cynthia!

  Wat een gezellig foto’s. Het ziet een leuk en warm uit. Fijn dat je zulke lieve mensen om je heen hebt! koesteren <3

  Dikke knuffel,

  Saskia

 2. Hey Rachel,

  Wat leuk Cynthia op bezoek.!
  Zeker ken ik haar , volg haar al vanaf haar blog Misslipgloss.
  Ze doet het zeker erg goed, ook met haar nieuwe blog .
  En via Cynthia.nl ben ik ook op jouw blog terechtgekomen!
  Verder volg ik ook Mascha en Serena, allemaal toppers .
  Keep strong Rachel.
  En blijf ook lekker vloggen, vinden wij leuk.!!

  1. hey wat leuk om te horen dat je haar ook volgt en zo bij mij bent gekomen :d en jaaa die volg ik ook die je opnoemt πŸ˜€ en dank je wel ik zal ook zeker blijven vloggen πŸ˜‰

 3. Echt supergaaf! Ziet er ook heel gezellig uit πŸ™‚ Zal vast en zeker een leuke oppepper zijn geweest πŸ˜€ Volgens mij is het echt een topwijffie in het echt (dat zei je ook al tegen me)

  Zulke dates zijn altijd leuk!

 4. Wat leuk! Ik dacht heel even dat ik op de verkeerde blog zat. Er zijn maar een handvol blogs die ik volg en deze en die vancynthia horen daarbij. Het ziet er gezellig uit zo!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.