What’s in my bag?

What’s in my bag?

Ik zag eerst bij Deidre een whats in my bag en toen bij Gonny. Ik had bij Deidre al beloofd ook mee toen haha maarja drukte alom hierzo en er dus ff geen tijd voor, maar goed had het er bij 2 beloofd dus ja dan maar even er voor gaan zitten:D

Ik heb alleen maar tassen van kipling, andere tassen komen er niet in volgens manlief hahah (die vind die van kipling het gaafst) oke ze zijn heel prijzig maar je doet er heeeeeel lang mee 😀 ik had er in totaal een stuk of 16 maar heb er een paar weg gedaan aangezien er steeds weer nieuwe uitkwamen en die ook gekocht werden.

maar goed het is niet schokkend wat er in me tas zit, porto, rijbewijs, agenda, telefoon, asperine, pennen, lipglosje, elastiekje, zwemkaarten van de meiden, en een haarklem en een nagelvijl. ik zie het meer als vakantie-periode-tas want straks als het “normale” leventje weer begint pak ik een andere kipling die iets groter is en daar gaat dan weer meer in:D

30 gedachten over “What’s in my bag?

 1. Valt best mee zo de inhoud van je tas. Heel netjes ook! Ik heb vooral veel bonnetjes, papiertjes, rommeltjes en losse snoepjes in mijn tas xD

 2. Ziet er netjes uit! Ik ken de tas niet….hoor ik nu? OOOOOHHH BARRR?? Echt ik ken het niet…of vaag. Ik ga er eens voor kijken ^^ Leuk je layout zo! En ik zie dat je bijna jarig bent. Ik ben 25 dagen erna jarig…leuk he we worden allebei 33 jaar….heel leuk

  1. ooohh bar hahahahah kipling ken je toch wel haha nee gein hoor. en jaaaa we zijn bijna jarig en idd we worden allebei 33 😀 (auw auw auw)

 3. ooeehhh netjes hoor rach, maar ja jij ben pietje precies he haha maar dat je dat ook in je baggie had 😀 leuke tas ook

 4. Ik heb ook een hele berg kipling tassen maar de laatste tas die ik heb gekocht is van pip.
  En je hebt er niet zoveel inzitten, netjes hoor.

 5. hihi die tas ken ik die heb je idd voor moederdag gehad toen toch? hijs gaaf en jij gebruikt gewoon de basic stuff voor in je tas 😀

 6. ik heb ook kipling:D maar dan een kleintje (was het goedkoopste hahah ) het zijn fijne tassen idd en jou tas is netjes zeg 😀

 7. i love kipling tassen en jij hebt ze in alle kleuren en maten he 😀 lekker hoor zo’n vent die zijn geld uitgeeft aan tassen voor vrouwlief haha

 8. geinig dit zeg, en moet ook zeggen dat het meevalt kwa inhoud in die tas van je:) het kan atlijd erger toch 😀

 9. heeej dat is de tas van moederdag toch 😀 hij is leuk en niet teveel troepies erin zoals je in je huis bent ben je in je tas ook hahah

 10. oh wat een gave tas heb jij zeg 😀 en ja die dingen zijn duur 🙁 maar wel je hele leven garantie hihi
  je spulletjes zijn ook netjes zo, niet te veel niet teveel drama hahaha een nette tas dus

 11. woooh dat is idd niet veel voor jou nee, de door de weekse tas zit voller ja maarja goed je hebt nu niet zoveel nodig 😀

 12. opgeruimd zeker 😛 ik ben jaloers op je tassen :$ maar goed ik betaal echt geen 80 euro voor die tassen hahah had ik maar zoon ventje als roontje 😛

 13. dat is zeker idd je vakantie tas hahah 😀 die andere kipling is idd een stuk groter ja die je door de weeks gebruikt 😀 moet zeggen het valt mee 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.