What did i eat week 44

What did i eat week 44

Daar is die weer, de wekelijkse maaltijd-foto-blogpost :D. Standaard op maandag het gebakken eitje weer, dat blijven we gewoon houden omdat niomi moet trainen dus lekker makkelijk is dan. Dinsdag hadden we geloof ik spinazie en de rest bloemkool, snijboontjes met champions en een tartaartje, ik maakte een pan verse groentesoep en had een salade van de appie met geitenkaas maar man o man dat vond ik dus echt niet lekker en heb mijn kippenpootjes alleen opgegeten en toen werd er maar weer een bak rijst gehaald voor me hahah.

Het weekend maakte ik broodje bal voor iedereen want daar hadden ze trek in, en thank god wat was ik daar blij mee want nogmaals elke week die frituurpan komt me de keel uit echt waar en Rashel ook hihih. Zondag (vandaag) had ik het ineens in mijn bol en maakte weer een keer zuurkoolstampot…… waar ik toch wel lichtelijk panisch voor was, want vorige keer toen ik het maakte was het een groot drama snachts 🙁 dus hoop dat het dit keer niet het geval is 😉 Het smaakte in ieder geval heerlijk en heb nog over dus dat kan ik van de week lekker opbakken, dan vind ik het toch het lekkerste maar denk dat ik daar niet de enige in ben ;).

Wat hebben jullie deze week allemaal gegeten?

4 gedachten over “What did i eat week 44

  1. Ziet er weer heerlijk uit allemaal . Maar hoe maak jij zuurkool op smaak ?
    Ik vind alle stampotten lekker maar er moet wel aangewerkt worden betreft op smaak maken . Tips ?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.