What dit we eat this week 41

What dit we eat this week 41

Omdat er best veel vraag naar was, bij deze de what dit we eat! Ik heb dit in het verleden ook gedaan maar werd het een beetje zat hihih maar mensen raken geinspireerd door mijn food-foto’s haha en ja dat is natuurlijk heel leuk om te horen en ook super leuk dat mensen mijn recepten maken, thanks dat vind rach leuk!!

Oke de foto’s

Het is herfstvakantie en ja dus ook voor mij vakantie en echt zin in uitgebreid koken deed ik deze week niet ;). We aten lasagne, broodje bal (ik zonder broodje), asperges, gevulde portobello, bloemkoolrijst, en ik haalde chinees.  En voor lunch mijn standaard vis/sushi. Dit is wat ik gegeten heb en de rest at deze week ook anders want die lusten natuurlijk niet wat ik eet haha en ja ik ben nog steeds zo gek om voor ieder wat te maken waar die trek in heeft en dus sta ik rustig 4 verschillende maaltijden te bereiden maar als ik die dag dat niet erg vind doe ik dat. Heb ik een dag van …ja dagggg je eet maar wat ik maak dan hebben ze even niks te willen maar ik maak dan wel wat iedereen lekker vind 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.