Wie is er nou belangrijk….

Wie is er nou belangrijk….

Dit is weer zo’n blogpost die in mijn koppie op komt. nee is niet waar…

Nee als ik ga lopen piekeren over dingen dan kan dat dagen, soms weken duren. Zo ook weer deze issue of zoals wij het noemen “braincracking” (it’s the sound of your brain cracking…..(housenummer))

Wij hebben niet veel familie. Ik heb een broer die in Nieuwkoop woont en we bellen heel heel soms, ik ben geen beller en als jij belt dan ben ik of bezig of net te laat en dan denk ik “oh ik bel hem vanavond wel even terug” ….nou je raad het al dat gebeurd dus dan niet he hahah. Dan val ik in slaap en word dan snachts wakker van kut weer vergeten bellen en zo gaat er dan weer een maand over heen ๐Ÿ˜‰

Dan heb ik nog een neef en een nicht, de kids van mijn broer maar daar helemaal geen contact mee alleen mijn neef zie ik als zijn kleine jongen jarig is en als de meiden jarig zijn komt hij ook maar verder zien we hem niet. Nicht helemaal niet.

Dan hebben we de familie kant van Roon…tja dat is even een beetje een ingewikkeld verhaal en ga daar ook niet op in want hey wij hebben natuurlijk ook nog een prive gedeelte waarvan we gewoon niks naar buiten brengen ๐Ÿ˜‰

Roon heeft een zus en dieย  heeft 2 kids, Debber, die ook blogt hier op de site, en Xando, ons neefje. Nou die zien wij vaker, en dat komt ook omdat ze dichterbij wonen denk ik ๐Ÿ˜‰

Debber is ook min of meer mijn bonus dochter en Xando is gewoon mijn kind erbij.

En wat nu het leuke is, Niomi en Deb zijn zo goed als twee druppels water!! Toen Nio klein was leek ze al veel op haar tante en naar mate ze ouder word…och kopietje hoor ๐Ÿ˜€

Tante Deb noemt het ook steeds haar mini me hihi.

Dit is dus mijn trots en mijn rots in de branding kan ik je vertellen want ik hoef ze maar te appen en ze staan op de stoep voor hun tante!!

Wie is er nou belangrijk….tja weet je de mensen om ons heen die er voor ons zijn en voor ons klaar staan en die een plekje in ons hart hebben…die zijn belangrijk!!

En dan hebben we natuurlijk ook mijn bff aka zusss momo (monique) en Bar en Rem. Bar is een zusje van Xando voordat jullie gaan vragen huh hoe en wat en ja hoe dat in elkaar steekt ga ik ook niet op in ๐Ÿ˜‰ En Rem is de vriend van Bar.

Dan hebben de meiden ook nog een surrogaat moeder hahaha, dat is Linda, Linda ging ik vroegah mee op stap naar de marathon en de locomotion en we gingen naar houseparty’s. We waren toen 15-16 dus die ken ik al heeeeeel wat jaren ๐Ÿ˜€ Ook die hoef ik maar te bellen of ze is er, en ze is er altijd bij al HIJS speelt en de meiden zijn helemaal gek van dr ๐Ÿ˜€

Welke mensen zijn voor jullie belangrijk?

Een moederย  heb ik natuurlijk niet meer maar ondanks ze er niet meer is, is ze nog wel mijn belangrijkste persoon in mijn leventje ;), naast mijn hubby en meiden natuurlijk !!!

 

Eรฉn gedachte over “ Wie is er nou belangrijk….

  1. naaste familie is wel belangrijk daar ben ik de laatste 2 maanden wel achter gekomen, ik hb alleen mijn ouders, mijn zus en haar vriendin en mijn vriend mn schoonouders en schoonzusjes verder van mijn kant van de familie heb ik afgesloten, niet meer belangijk

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.