wie is er nou nerveus?

wie is er nou nerveus?

Zo ik heb vandaag onze luchies weer binnen gehad en heb er gelijk ranzig op los lopen sprayen hahahaha heerlijk weer mijn oude luchtje in bezit (jij ookal bianca??) roon heeft ook weer zijn lekkere luchtje te pakken dus we ruiken weer fris en fruitig in huize B.  zaterdag middag was ik bij mijn broer omdat hij vandaag de lucht in zou gaan naar egypte!!! en ja ik wilde ze nog wel ff zien he stel je voor er gebeurd wat !! daar moet je toch niet aan denken he!! maar goed was super gezellie en gister avond heb ik hem nog ff aan de telefoon gehad. fijne vakantie gewenst je kent het wel, en ja hoor vanmorgen hing hij aan de foon, rach hier op schiphol heb je schiphol plaza bla bla bla met een hele crocs winkel…. oke gaaf want je zusje is gek op crocs toen kwam ff de vraag van bro ben je al nerveus waarop heel rustig op gereageerd werd van uhh jaaaaaaaaa.. hahahahah. maar goed volgens mij was ik nerveuzer als hun want had vanmiddag pijn in me buik zeg hahahah als het goed is zijn ze daar om 19.00 geland nederlandse tijd want daar is het dan 20.00 hoop morgen ff een smsje te krijgen van me bro en familie kan ik gelijk zeggen dat ik nerveuzer was als hun

de meiden hebben het zaterdag ook naar hun zin gehad hihi.

oke van het een in het ander… ff over het spenen verhaal van hier. niomi slaapt nu al 4 dagen zonder speen en dat ging super totdat ze vandaag haar v-tech kidzoom had gehad een fototoestel van v-tech dus….. toen ze naar bed gingen was het gillen en brullen om die speen nou zeg roon ze is wel slim hahah eerst zorgen dat ze haar kadootjes binnen heeft en dan weer gaan gillen om die speen pffff maar goed ze heeft hem niet gehad natuurlijk!! rashel heeft er minder moeite mee gelukkig

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.