17 gedachten over “Wij en COVID-19 #VIDEO

 1. Mijn mening? Ik ben helemaal klaar met de discussies over COVID-19, de maatregelen en de club voorstanders en tegenstanders daarvan. Ik snap zowel de argumenten van de voorstanders als van de tegenstanders.

 2. Ja, alles is Corona. Ik denk niet dat het is om bang te maken, maar om mensen bewust én voorzichtiger te maken. De maatregelen vind ik overigens wel goed. Alleen het eraan houden, is lastig.

  1. ben ik niet met je eens sorry 😉 want ze maken wel degelijk mensen bang met hun overdreven gedoe. sommige mensen durven niet eens meer naar buiten!!

 3. Ik sta er ook zo in dus begrijp wat je bedoelt. Ik heb zelf Corona gehad en ik weet dat het niet hetzelfde is als griep maar ondertussen moet er nu wel toch bekend zijn hoe we er het best mee om moeten gaan? De maatregelen zijn buiten proporties en het wordt tijd om er op een andere manier naar te kijken.

 4. Het is ook gewoon niet te volgen, want het ene moment moet alles op slot terwijl je gewoon weet dat daardoor de besmettingen niet naar beneden zullen gaan. Plus, inderdaad, normaal heb je ook het griepseizoen en daar hoor je nu niemand meer over.

  1. dus dat en ik moest weer zo lachen van de week toen ik hoorde dat de cijfers weer dalen…joh gek he die griep neemt af mhahaah oh sorry hoor

 5. Het moge duidelijk zijn dat de meningen enorm verschillen over dit onderwerp. Ik maak ook van dichtbij mee hoe de overheid er in 2 andere landen mee omgaat en ook daar vindt iedereen er het fijne van. Ik laat me vooral niet meesleuren in de vele meningen en houd me aan de feiten. Dat is al lastig genoeg.

 6. Wat ben je toch een heerlijk mens, je mening je uitspraken. Ik mag dat wel, En ja het is niet altijd duidelijk en het zou fijn zijn als dat wel zo zou zijn en ook voor iedereen begrijpbaar

 7. Ik begrijp wel wat je bedoelt. Covid is wel real, maar de keuzes die de regering maakt vind ik soms lastig te volgen qua logica. Nu ben ik blijkbaar redelijk volgzaam uitgevallen (misschien de hormonen?) en denk ik overwegend dat er iemand goed na heeft gedacht over de maatregelen, maar een strakkere , duidelijkere lijn zou wel wenselijk zijn.

 8. 🤣 Ik moet soms zo om je lachen. Ja ik kan mij in een aantal van je uitspraken echt wel vinden. Daar komt bij dat het maar net is hoe je de cijfers naar buiten brengt. Vind het soms ook wel een lastig onderwerp. Want wie zijn wij, als niet ervaringsdeskundige, om hier überhaupt iets van te roepen? Ik kan er wel wat van vinden, maar wie zit op mijn mening te wachten… En hoewel dit geen verloren jaar is geweest is dit wel een jaar dat er zoveel leuke dingen niet doorgegaan zijn dankzij corona 🙁

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.