Wij hebben een tattoo gezet!!… #VLOG

Wij hebben een tattoo gezet!!… #VLOG

Hey!!

Het is zondag weer dan staat er weer een vlog voor jullie online! Eentje met een emotionele waarde voor ons….wij hebben een tattoo laten zetten!! Rashel, Niomi en ik zijn op de pijn bank geweest en we hebben niomi haar ontwerp op ons arm laten zetten. Morgen komt er een aparte blogpost over waarin ik uitleg hoe wat en waarom. Dit doe ik omdat er heel veel vragen en opmerkingen over waren en dat wil ik even rechtzetten en ons verhaal erachter vertellen ;). Ik kan je wel vertellen dat ik 2 bikkels van dochters heb waar ik enorm respect voor hebt voor wat ze gedaan hebben!!!

Ook zijn Rashel en ik lekker in delft wezen lopen en hebben een beetje geshopt. Weer lekker genoten dus!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.