Wij houden van foto’s!

Wij houden van foto’s!

Hey!!

Ik was vorige week woensdag jarig en afgelopen zondag vierden wij het met familie en vrienden.

En ja daar horen natuurlijk foto’s bij :D. Ik plaats alleen de foto’s van mij en mijn nicht Debber want de rest van de familie en vrienden zijn niet zo gek op foto’s 😉 ja wel op fotos maar niet op het net en dat respecteer ik.

In de vlog van morgen zien jullie meer van mijn verjaardag!!!  Ik heb het super naar mijn zin gehad en heb aardig wat centjes gekregen, en dat is mooi want ik ben aan het sparen voor iets wat pas over een jaar kan plaats vinden maar hey het is een uitgave die ik moet doen hahah dus ik moet flink aan de bak om te sparen!! Ik wil namelijk een scooter!! En papa en mama betalen een gedeelte mee natuurlijk.

Ik kreeg van Deb ook een fles champagne….althans dat dacht mama haha maar het was een fles douchgel!!

Maar goed, Debber en ik zijn gek op foto’s maken met elkaar en omdat wij nichtjes zijn en ook nog eens veel op elkaar lijken is dat dus super leuk en wat hebben wij weer gelachen 😀

En toevallig hadden wij ook een zelfde tijger printje aan en nee dat was niet afgesproken :D.

Jullie gaan nog meer foto’s van ons binnen kort zien want we gaan naar Amsterdam voor een shoot daarzo. Debber zou van de week al mee gaan naar Amsterdam maar die moest toch werken, super jammer maar er komen nog genoeg dagen aan 😀

Ik wil iedereen bedanken voor alle felicitaties overal op social media!! Super lief <3

2 gedachten over “Wij houden van foto’s!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.