Wij tijdens corona en anorexia en corona #WEEKVLOG

Wij tijdens corona en anorexia en corona #WEEKVLOG

Hey!

Leuk dat je weer mee kijkt naar een weekvlog van ons.

Hoe zitten wij er bij tijdens het corona gebeuren en hoe en wat met mijn anorexia en corona? Verder gingen we even de hort op en troffen een hele lege stad aan 🙁 zo triest.
Tot volgende week! En pas op jezelf ok 😉

22 gedachten over “Wij tijdens corona en anorexia en corona #WEEKVLOG

 1. Ik vind het zicht in de Nederlandse straten nog wel meevallen, vind het bij andere landen erger

 2. Ik vind de straten hier in de buurt nog niet eens zo leeg. Ik vind het wel heftig om foto’s en filmpjes te zien van plekken als Parijs of Rome, van die toeristische highlights die normaal bomvol staan!

 3. Hier is er nog aardig veel bedrijvigheid in het dorp moet ik zeggen.. ik vind ook dat er nog best wel wat mensen zijn die zich niets aantrekken van de maatregelen.

 4. Heel bizar allemaal. Zelf kom ik helemaal niet buiten, alleen om met de hond te wandelen. Vind de onderzoeken met betrekking tot zwanger en Corona nog niet heel betrouwbaar. Dus ik kijk liever uit.

  1. ja echt he….zo geforceerd en we worden gewoon geleefd 🙁 mag hier in de jumbo alleen volgens de pijlen op de vloer lopen…..joe gast wat doe je denk ik dan !!! lijk wel een robot!

 5. Ja zo raar he? Ik was gisteren even in de HEMA na weken binnen zitten en vond het fijn even te kunnen winkelen. Bijna niemand in de winkel en alles werd telkens gereinigd en ontsmet, dat voelde veilig.

 6. Hier ook lege straten waardoor ik me gewoon schuldig voel als ik wel buiten aan de wandel ben, maar aangezien het gewoon mag, weet ik dat ik me daar niet druk over moet maken.

 7. Gek inderdaad, om zulke lege plekken te zien. Vind ik ook als je bijvoorbeeld een livestream van de trevifontein in Rome bekijkt nu. Helemaal leeg, en toen wij er 2 jaar geleden waren kon je de fontein niet eens zien door de mensenmassa.

 8. Wel raar hé, zo’n lege steden? Ook hier is het veel rustiger als normaal, maar ik kijk heus wel uit naar het terug vrij kunnen buitenkomen. We maken elkaar hier echt wel een beetje gek, denk ik zo.

 9. Hmmm het eten ziet er heerlijk uit. Ik ben het binnenzitten nu ook echt spuugzat hoor. Ik kan niet wachten tot het moment dat we weer dingen kunnen gaan doen zoals daarvoor.

 10. Het zijn hele bizarre tijden. Gek om te zien dat de winkels dicht zijn en het zo leeg is op straat. Zelf zit ik al 4 weken thuis en heb van die gekte zelf nog niet meegekregen. Als je het zo in de vlog ziet wordt het toch wat echter allemaal.. bizar! Stay safe allemaal!

 11. Knappe dochter heb je, en wijs hoe ze over corona praat. Hopelijk inspireren jullie de laatste groepjes die zich niet aan de voorschriften houden. Dat eerste stoplicht bleef lang op rood joh!

  1. hahaha ja echt he van dat stoplicht!! zat mij te verbijten echt maar goed, en dank je wel, ik hoop het ook dat mensen zich gewoon aan de regels houden 😉

 12. Ik snapte dat je extra goed op let dat je niet ziek zal worden en wat is je dochter goed bezig met school werk. Knap hoor. Hier zijn de jongens wat jonger, maar hebben ook best een hoop aan school te doen en doen het goed. Succes!

 13. Wat een leuke blog weer! En het eten zag er weer prachtig. Wat had je veel gekocht bij de Action. Zeker meer gekocht dan gepland? 🙂 O ja, prachtige nagellak weer! Ik houd van Essence en van donkere kleuren. Fijne week en wees veilig en deze bizarre tijden.

  1. haha ik koop altijd teveel bij de action 😉 ga er heen voor iets van 4 euro bijwijze van en kom met 60 euro de deur uit hahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.