Wimpers by Elize

Wimpers by Elize

Ik denk ik heb weer eens wat om te bloggen, wimper by Elize. En hey hoe gaat het met jullie?!

Ik ben druk met school geweest en aan het werk, dus ja bloggen, zit er niet zoveel in en dat vind jammer. En eerlijk gezegd had ik niet veel om over te bloggen. Maar nu heb ik wat dus gaat er maar voor zitten!

Ik ben altijd met mijn uiterlijk bezig, nageltjes, wenkie’s en wimpers. Make up natuurlijk ook. En ik wilde graag mijn wenkbrauwen permanent laten zetten maar daar wacht ik toch nog even mee ;).

Op insta volg ik Elize al een hele tijd en toevallig zocht Elize voor maandag 16 augustus een model voor wimpers en natuurlijk was ik geinterseerd . Ik denk ik waag het er gewoon op en zie wel wat voor reactie ik zou terug krijgen. En jaaaa ze reageerde!! Ik mocht bij haar komen voor een set mooie wimpers.

Ik heb gezellig twee uur in de stoel gelegen bij haar en ik vond het een hele leuke ervaring. Zeker omdat het Elize was. Je snapt dat ik nu niet meer zonder mijn mooie wimpertjes kan en ze nu lekker gaat bij houden bij haar.

Nou weet ik dat niet iedereen daar gecharmeerd van is, van die wimpers, maar ieder zijn eigen ding vind je niet ;). Het scheelt een hoop tijd ’s morgens, want mascara hoef je niet meer op te doen, je kan zo hup je bed uit en alleen je overige make up doen en ready to go 😀

Hebben jullie wimper extensions of wel eens gehad?

Wil je het nou ook eens proberen of je wilt het gewoon, neem dan een kijkje op Elize haar wimperlash instagram.

Elize, dank je wel, ben er super blij mee!! <3

12 gedachten over “Wimpers by Elize

  1. Wauw!! Heel mooi, ik vind het heel mooi maar ben bang dat ik mn eigen wimpers verneuk. Ik heb van mezelf best mooie, volle, donkere wimpers..

  2. Wat leuk dat je dit mocht doen! Ik geef de voorkeur aan mascara, want als je dit hebt, moet je dagelijks make up dragen. Iets waar ik niet altijd de mogelijkheid voor heb

  3. Oh wauw ik vind ze echt prachtig 😍! Ik ben soms heel wat tijd kwijt om mijn wimpers alleen al zo mooi van elkaar af te krijgen en ze zo te laten krullen haha. Dan moet er nog mascara op 🙈
    Hoe lang doe je met zo’n setje??

  4. Ik vind mezelf daar niet echt het type voor, maar vind het altijd wel erg mooi staan. Ook bij jou geeft het een mooi vol gezicht zonder dat het overheersend is.

  5. ik vind ze heel mooi ,zou ze best willen hebben maar ik ben 74jaar zie de mensen al denken (dit moet je niet meer doen op die leeftijd )

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.