Wit, wit en nog eens wit

Wit, wit en nog eens wit

Goh het is jullie vast niet geheel ontgaan zijn dat het vanacht en vandaag flink gesneeuwd heeft!! Mijn hemel, ik als ras echt sneeuw hater zit daar natuurlijk niet op te wachten hahhaha. Het geeft daarin tegen wel weer mooie plaatjes maar och wat een stress vanmorgen!! 45 minuten erover gedaan om de meiden naar school te krijgen terwijl dat normaliter een ritje van 5 minuten is!! Anderhalf uur zijn we onderweg geweest en oooh wat was ik blij dat @roontjuh thuis was vandaag!! Anders had deze moeder natuurlijk echt niet gaan rijden!!!
sneeuuwwwwwww

Er is in den haag 20 cm sneeuw gevallen en ze voorspellen vanacht nog meer sneeuw tot aan morgen ochtend, de anwb riep het record om van 1000 km file pffff heel nederland weer in rep en roer door dat witte spul hahah. Sommige scholen lieten de kids thuis, alleen die van ons niet die zijn gewoon lekker naar school gegaan maar zin om buiten te spelen hebben ze nu niet echt hihih. nee lekker binnen bij de kachel 😉

Fijne avond 🙂

6 gedachten over “Wit, wit en nog eens wit

    1. wil wel wat opsturen naar je hoor daar ben ik de rotste niet in dat weet je haha. nee het is leuk maar het word zoooon troep man 🙁 en ik ben als de dood dat ik val want als ik val breek ik natuurlijk van alles en nog wat

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.