Wit, Wit…even wit dan..

Wit, Wit…even wit dan..

Ik lag vanmiddag even lekker te chillen op de bank  en toen ik wakker werd zag ik me toch een sneeuw hahah, sjooow dan!! ik gelijk roon een smsje sturen waarop ik terug kreeg “zo kolere koud ben zo thuis lol” haha ja gek he het was ook super koud!!! ik was heel even op de bouw vanmorgen en goh wat stonden ze te rillen op de stijgers

zo ook mijn auto die lekker wit aan het worden was……. toen roontje thuis kwam waren de sneeuwvlokken al weer weg en begon het een beetje te regenen en toch nog koud hahaha nu is het niet meer wit hier, maar een natte zooi bah, maar misschien dan toch een witte kerst een keer?

Vandaag ook echt tot de conclusie gekomen dat ik niet zonder mijn plekje op het kastje kan… dat ene plekje is mijn tweede brein zeg maar, ik was vanmorgen mijn 2e brein vergeten en ja hoor wist het ff niet meer wat ik moest doen is dat errug dan

meet mijn 2e brein volgens roon een betere optie om het hele geheel gewoon op me lijf te plakken zodat ik dat ook niet vergeet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.