Witter dan wit

Witter dan wit

Gister had het hier al flink gesneeuwd en dat ging vanacht natuurlijk lekker verder ๐Ÿ˜ met ja als gevolgd een dik pak sneeuw om het huis hahah

Voor de meiden natuurlijk helemaal geweldig, voor mij een nachtmerrie hahahah, vind het leuk om naar te kijken maar even ergens heen gaan lukt dus niet en zo ook ons bakkie koffie bij me neefje mart en zijn vrouwtje ginny niet:(, wij gaan ons niet wagen met de toet om ergens heen te gaan;)

Zullen we een witte kerst krijgen of niet? zal je altijd zien voor de kerst mega veel sneeuw en puntje bij paaltje is alles weg straks. afijn die het wel leuk vinden enjoy the snow, ik neem nog een bak thee en kijk wel door het raam ๐Ÿ˜›

19 gedachten over “Witter dan wit

 1. wat een sneeuw he! Hier in t dorp liggen nog hele bergen op de stoep! Ideaal natuurlijk voor sleetje rijden. Maar ben blij als t ff weg is en met kerst weer terug ๐Ÿ˜‰ Fijne kerstdagen meid!! En je lay-out is echt heel sfeervol!

 2. Ik vind de sneeuw ook echt vreselijk! We waren dit weekend in Disney en door de sneeuw waren ook een aantal dingen dicht en hebben we er maarliefst 7 uur over gedaan om thuis te komen ipv 4(!)

 3. Er is inderdaad een lekker pak gevallen! Nouja.. ik vind het alleen lekker als ik m’n huisje niet uit hoef! Moest helaas vandaag wel want ik moest werken.. lekker hoor op m’n fiets haha. Maar ik heb het overleefd. ๐Ÿ˜‰

  Vind sneeuw wel gezellig staan, zeker in combinatie met kerstboom enzo!

 4. Lekker pak ligt er hรจ! Nouja lekker.. ik vind het alleen lekker als ik m’n huisje niet uit hoef! Moest vandaag wel door de sneeuw fietsen want moest werken. :/ Maar ik heb het overleefd, haha.

  Heb gister mooie foto’s gemaakt (toen de zon scheen), dat vind ik dan wel weer leuk. ๐Ÿ˜€

 5. zeg rot jij eens een end op metje sneeuw moahahaha ik ben zo op me muil gegaan vandaag rach als je het had gezien had het langs je benen gelopen hahah
  hij maakt wel mooie fotos he je bbt-je ๐Ÿ˜€

 6. Watje……….achter glas!!!
  Kom zo wel even gezellig langs je toko gewandeld
  (toevallig niet je ramen gewassen toch???)
  hahahahhahaha

  1. de bovenste fotos zijn achter glas genomen die onder niet haha moet alles met me bb doen omdat ik geen camera heb nu natuurlijk en ja dat hebbie goed roontje mocht lekker naar buiten moahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.