Witter dan wit

Witter dan wit

Gister had het hier al flink gesneeuwd en dat ging vanacht natuurlijk lekker verder ๐Ÿ˜ met ja als gevolgd een dik pak sneeuw om het huis hahah

Voor de meiden natuurlijk helemaal geweldig, voor mij een nachtmerrie hahahah, vind het leuk om naar te kijken maar even ergens heen gaan lukt dus niet en zo ook ons bakkie koffie bij me neefje mart en zijn vrouwtje ginny niet:(, wij gaan ons niet wagen met de toet om ergens heen te gaan;)

Zullen we een witte kerst krijgen of niet? zal je altijd zien voor de kerst mega veel sneeuw en puntje bij paaltje is alles weg straks. afijn die het wel leuk vinden enjoy the snow, ik neem nog een bak thee en kijk wel door het raam ๐Ÿ˜›

reactie's

reactie's

19 gedachten over “Witter dan wit

 1. Laat me raden? Roon mocht naar buiten en deze foto’s zijn achter glas genomen?? =)

  1. de bovenste fotos zijn achter glas genomen die onder niet haha moet alles met me bb doen omdat ik geen camera heb nu natuurlijk en ja dat hebbie goed roontje mocht lekker naar buiten moahaha

 2. Watje……….achter glas!!!
  Kom zo wel even gezellig langs je toko gewandeld
  (toevallig niet je ramen gewassen toch???)
  hahahahhahaha

 3. wel mooi zo alles wit man ๐Ÿ˜€ hier is het een bagger bende man ๐Ÿ™

 4. Let it dooi let it dooi hahha ben er nu al klaar mee echt waar maar het levert wel leuke kiekjes op

 5. zeg rot jij eens een end op metje sneeuw moahahaha ik ben zo op me muil gegaan vandaag rach als je het had gezien had het langs je benen gelopen hahah
  hij maakt wel mooie fotos he je bbt-je ๐Ÿ˜€

 6. Wat een verschil met hier! Hier ligt zoveel minder sneeuw, maar is het spek en spekglad…doe mij maar sneeuw!

 7. Lekker pak ligt er hรจ! Nouja lekker.. ik vind het alleen lekker als ik m’n huisje niet uit hoef! Moest vandaag wel door de sneeuw fietsen want moest werken. :/ Maar ik heb het overleefd, haha.

  Heb gister mooie foto’s gemaakt (toen de zon scheen), dat vind ik dan wel weer leuk. ๐Ÿ˜€

 8. Er is inderdaad een lekker pak gevallen! Nouja.. ik vind het alleen lekker als ik m’n huisje niet uit hoef! Moest helaas vandaag wel want ik moest werken.. lekker hoor op m’n fiets haha. Maar ik heb het overleefd. ๐Ÿ˜‰

  Vind sneeuw wel gezellig staan, zeker in combinatie met kerstboom enzo!

 9. Jaaa wat een hoop sneeuw zeg! Ik moet morgen maar weer bij me stage zien te komen haha, hoop maar dat ik me parkeervak uitkom xD

 10. Ik vind de sneeuw ook echt vreselijk! We waren dit weekend in Disney en door de sneeuw waren ook een aantal dingen dicht en hebben we er maarliefst 7 uur over gedaan om thuis te komen ipv 4(!)

 11. woensdag slaat de dooi weer in en krijgen we regen dus witte kerst nee geloof het niet ๐Ÿ™

 12. En hier ligt amper sneeuw!! Ziet er altijd wel prachtig uit zo’n pak sneeuw. Leuke foto’s!

 13. wat een sneeuw he! Hier in t dorp liggen nog hele bergen op de stoep! Ideaal natuurlijk voor sleetje rijden. Maar ben blij als t ff weg is en met kerst weer terug ๐Ÿ˜‰ Fijne kerstdagen meid!! En je lay-out is echt heel sfeervol!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: