Woensdagmiddag date

Woensdagmiddag date

Sinds mijn bakkertje, ja je leest het goed, mijn bakkertje verplaatst is naar een ander filiaal, gaan de meiden en ik op woensdagmiddag even bij hem langs voor een koppie T en een broodje voor de meiden. Zal even kort vertellen wat ik nou met me bakker heb voordat ik weer de ene roddel na de andere krijg :P. Onze bakker R. heeft een poos hier in het winkelcentrum gewerkt en oh we hadden altijd de grootste lol met hem en de meiden zijn ook gek op hem, we schelden mekaar smorgens verrot als ik binnen kwam en daarna was het knuffeltijd hahaha. R is ook een keer gezellie hier wezen eten..jaaaa zelfs dat ja, dus nee ik  heb geen verhouding goed.

Afijn vandaag weer na schooltijd op naar R, met een bak soep die ik gemaakt had vorige week, groentesoep, die bracht ik als ik die over had naar R op zaterdag maarja hij werkt hier niet meer en ja hij ging ze soep missen…ja dacht ik waarom dan niet invriezen en dan gewoon op woensdag meenemen hahahah (moe nie gekker worden :P). Oke nio wilde wel een broodje eten en ras niet want die had vorige week de visboer daar ontdekt en eiste een bakkie kibbelingen …..nou oke kind dan krijg jij een bakkie kibbeling. Zo gezegd zo gedaan, koppie T gedronken bij R, daarna ff naar de appie en voelde me al niet helemaal topfit (ja wanneer wel) maar goed wilde de woensdagmiddag date met mijn meiden niet verstoren. Ik had nog tegen Rasje gezegd dat we de kibbeling mee zouden nemen zodat we dat thuis konden eten want ja uhhh ik ben nog steeds een ana patient die haar hart en nieren eruit spuigt als ze wat gegeten heeft….nee wat doet deze eigenwijze trut…ik ga aan een tafeltje zitten bij die visboer en laat die kibbeling serveren. De meiden zaten al met een paar grote ogen te kijken zo van “huh wat doe jij nah mam” waarop rasje nog zegd “mam weet je dit wel heel zeker? wat nou als het fout gaat mam?” tja zeg ik dan heb mama pech en de visboer ook want dan moet ie zijn vloer schoonmaken.
woensdagmiddag date

Dusss ikke heel stoer aan mijn bakkie kibbeling beginnen al kijkend naar me lieve tutta’s die ook van een bakkie genieten, en ik had 3 stukken op en toen zei niomi ” uhh mam je trekt wit weg” pfffff ja dat voelde ik ook wel ja want het ging al mis, dus hun hebben nog even, nou ja even,  hun kibbeling op gegeten en toen een speurt genomen naar de auto. Mamaaaaaaa dit gaat fout he mam 🙁 en ja, ik heb als een mongool naar huis gereden want ik weigerde gewoon weer me auto vol te gooien als je me begrijpt. Thuis aangekomen gingen alle remmen los en welcome to hell 🙁

Daarna op de bank in slaap gevallen voor een uurtje en toen ik wakker werd zei ras “Mam vond je wel heel stoer dat je een poging deed om met ons “uit” eten te gaan, maar niet meer doen he mam, als je weer wat beter bent doen we dat wel” BAM hier mother in your face…… maar heb het wel geprobeerd 😉

8 gedachten over “Woensdagmiddag date

  1. ach wat een schatjes hebben jullie toch ik smelt hier helemaal achter me tablet met die opmerking van rashel

  2. Superster!! (Autocorrect maakte van superstoer superster en toen dacht ik dat past eigenlijk veel beter!!) fijn dat je t gewoon probeert! Die meiden hebben een topmamsie! Goed dat je je date niet laat verpesten!!

  3. Ik reageer bijna nooit maar moet hier toch wel wat zeggen. Wat dapper van je en wat een lieve moeder om het toch te proberen!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.