word para of is para

word para of is para

Werkelijk deze week is het een gekkehuis in huize B! nou moet ik eerlijk zeggen dat het hier altijd wel een drukke bende is maar deze week slaat echt alles :s. na weken brainstormen en ontwerpen van de gang, wel of geen deur waren we eruit, geen tussendeur, wel een flinke opknap beurt!!! dus ik ben van de week, nou ja gisteravond nog begonnen met verven van de gang. daar was ik in 2 uurtjes klaar mee, roon heeft de verwarming die in de gang hier weg gehaald en dicht gemaakt, de leidingen dan, vanmorgen stond mijn lang geplande afspraak bij de smoelensmit klaar waar ik maar liefst ander half uur in de stoel  heb gelegen en daar nu nog een verdoofde smoel van heb. morgen weer een afspraak maken voor het vervolg pffff nu heeft hij de rechter bovenkant helemaal uitgeboord en weer opnieuw gedaan en volgende x de onderkant, lekkere bezigheid dus haahh. thuis gekomen daarvan bijna nokkie gegaan omdat ik natuurlijk weer niks gegeten had, dus hop snel wat eten en ff een paar muurtjes geplamuurd en geverft (yeahhh niet rach maar bep de bouwer is de naam). nu ben ik met mijn eten bezig want straks weer zwemmen met de dames, als ik thuis kom flikker ik neer en doe ik ff niks meer, ja trainen vanavond maar goed. al met al ik werd/word bijna para van deze week en hoop morgen ff een paar uurtjes gewoon met de pootjes omhoog te kunnen gaan zitten :D, de zon schijnt dus daar ook ff van gaan genieten he !!

reactie's

reactie's

10 gedachten over “word para of is para

 1. ik word al para als ik je zie lopen moahahaha altijd drukkies jij
  maar je gangis nice moppie:D:D en die smoel van je was al mooi en wordalleen maar nicer:D

 2. Ja jij hebt echt even tijd nodig om je voetjes omhoog te gooien morgen hoor! Heb je ook wel verdient anders word je straks echt para knetter 😉 .

 3. zo ben wakker hoor schatje hahaha enja snap best dat je ff para aan het worden was van de week pffff heen en weer rennen en vliegen weer he tut. maar nog 4 daagjes en dan lekker lang weekendje;)

 4. tja wat zal ik zeggen rachie hahaha afgelopne week was idd erg druk voor je maar ja vrijdag was je volkomen ontspanne moahahha truste voor zo

 5. he wijffie, toppie site 😀 deze week word wel ff wat rustiger he voor je 😉

 6. je heet niet voor niks vliegende hollander 😛 hahaha nee ff chil schatje deze week

 7. deze week idd ff rustig aan want je zag er wel heel moe uit rach 🙁 en nee nie para worden joh haha

 8. tuttaaaaaaaahhh nog 4 dagen en dan lekker paas weekendje houden 😀

 9. ach tut je hebt het weekend weer ff kenne bijtanken toch ? aankomende week is niet zo druk toch ? nou fijne avond nog

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: