17 gedachten over “Xan ze vlog debuut, en heel veel wandelen #VLOG

  1. Leuke vlog! šŸ™‚ Ben al heel lang niet op Scheveningen geweest. Toch maar weer een keertje doen.

  2. Wat een leuk debuut! Ik ben dol op het strand, maar in Scheveningen komen we nooit (ondanks dat het heel populair is natuurlijk). Wij gaan graag naar de stranden bovenin Noord-Holland.

  3. Hahaha wat een leuk debuut. En heerlijk uitwaaien en wandelen in Scheveningen. Zo, dat is lang geleden. Toevallig las ik net op de site van Jasmina ook over Scheveningen. Is dit een hint van het universum dat ik die kant op moet gaan šŸ˜?
    Ik vind jou trouwens heel positief en vrolijk in de vlog (niet dat je dat normaal niet bent, hoor. Zo bedoel ik dat niet. Maar het viel mij echt op in het beginstukje. Leuk!)

  4. Laatste keer dat ik in Scheveningen was (meer dan 10 jaar geleden) vond ik het zo saai. Als je niet over het strand kan lopen, is de boulevard niet zo spectaculair. Al ruikt het zo lekker naar zee en vakantie.

  5. Mijn zoon heeft ook echt een bos haar momenteel, die kan headbangen zo lang is het. Maar hij wil nog niet naar de kapper šŸ™‚ Wat doet de zon weer goed he, wandelt toch veel fijner.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.