yay..een kuur en rooie wangen

yay..een kuur en rooie wangen

Nee niet zwanger hoor ๐Ÿ˜› nee zeg alsjeblieft niet haha. nee we zitten weer met een gevalletje holte onsteking:(drama!! ik heb dat denk ik 6 a 7 keer per jaar wel, hoef dan ook niet meer de deur uit om naar mijn huisarts te gaan, nee die bellen we op en dan weet ze al gelijk hoe laat het is. als ik daar langs gaat, gaat ze kloppen op me gezicht en ze weet dat dat echt heel pijn doet dus dat doet ze dan ook maar niet meer. het zijn nu alleen even mijn holtes, in februari ย had ik het er ook spaans benauwd bij, dat heb ik nu gelukkig even niet ( zoek hout, zoek hout!! afkloppuhhh) maar voor de zekerheid heeft ze me weer klacidย gegeven, zo om de onsteking in mijn holtes weer te doen verdwijnen en voor de zekerheid voor de benauwdheid tegen te gaan.ย  voor heen had ik er niet zoveel last van maar gisteravond in bed was ik echt goed misselijk van het goedje blehhh. afijn hopen dat het snel overgaat en dat de 7 dagen ook om vliegen want dan ben ik klaar met de kuur weer.

Niomi heeft sinds gister werkelijk knalrode wangetjes ๐Ÿ˜ ze heeft geen, kiespijn,haar wangenย  doen ook geen pijn…dus wat dan !!! dat weten we niet, koorts heeft ze ook niet, dus raadselachtige wangen hierzo. kijk het nog even aan en dan toch maar de huisarts bellen.

Gister ben ik ook werkelijk paars aangelopen van kwaadheid. vorige week donderdag op q-day die aanrijding gehad met die scooter, de agente in kwestie die roon “verhoord” heeft zou ons vrijdag (ja dag erna) terug bellen….niet gebeurd, wij zelf gebeld en toen werd ons verteld dat ze weekend verlof hadden dus dat ze ons maandag zou terug bellen….niet gebeurd, toen ben ik zelf ook maar gaan bellen, en werkelijk werd ik met een grote bek afgescheept dat ik maar gewoon heb te wachten tot ze terug belt …ZOOOW WTF dacht ik, zou maar niet plaatsen wat hier mijn smoeltje uit kwam;)ย  vandaag nog niks gehoord, dus fuck it!! ik de verzekering maar weer gebeld want ja hallo mijn auto moet wel gemaakt worden, A hij ziet er niet uit zo en B als ik aangehouden word kan ik er gewoon nog een fikse boete voor krijgen omdat ik er zo bij rijd ( ja ja onze melkkoe van nederland!!) de een zegd dat ik de auto niet mag laten maken omdat het onderzoek nog loopt (ow joh! daarom bellen ze misschien welย  niet terug :@) maar ja ik heb die auto nodig en ik gaat er ook gewoon mee rijden!! mocht ik aangehouden worden dan zeg ik bel je collegaatje maar !! de verzekering zei ook dat ik de auto gewoon mag laten maken, mits ik fotos van de schade heb, ja die heb ik dus ja die auto word vandaag nog gemaakt!! hij moet volgende maand ook gekeurd wordenย  en zo komt hij ook niet door de keuring heen, dus…. dan maar zo. joost mag weten hoe lang dat geintje gaat duren, en of we gelijk krijgen natuurlijk! lekker stressen dus ๐Ÿ˜‰ย  maar komt goed ๐Ÿ˜€

update
toch maar even de huisarts gebeld voor niomi en ze heeft de
5e ziekte…ย  kan een dag of 10 duren en is super gevaarlijk voor zwangere vrouwen. arm kind

8 gedachten over “yay..een kuur en rooie wangen

 1. aahh meen je niet 5e ziekte arme drol zeg en moeders ook lekker aan de pilluh joepieeee la familia B heeft weer vakantie hoor ๐Ÿ™

 2. vrienden!!!!!:D moahahah ja nee hebbie niks aan tut. fuck die auto laat eerst die kop van je maar ff beter worden toch ๐Ÿ˜€ beterschappies ook voor nio met haar rooie wangen :S

 3. aaii weer die klote holtes rach ๐Ÿ™ en vaag van niomi dat ze van die rooie wangen heeft!! het zegd me ff niks maar idd ff in de gaten houden ๐Ÿ˜‰
  ja joh kreeg je een grote bek gister ๐Ÿ˜ oeeewwwww daar moet je rach voor hebben hahahahah

 4. meen je niet:( je hebt idd vaak last van die holtes he;) een keertje doorspoelen misschien? lekker klote van die uhhh ja hoe noem je ze hahaha niet eens de ballen om ff terug te bellen joh, je heb groot gelijk dat je je toet laat maken!!

  1. neuh niks geen doorspoelen!!! heb er al een x aangeboden gekregen van de huisarts maar ik hoef geen circus aan me smoel;)

 5. ow god gaat weer lekker in huize B dus…..NOT en ach ja ik zou ook niet verder achter die baluwe birdys aan gaan hoor ๐Ÿ˜‰ bellen ze toch lekker niet hahaha daaaaggg
  he tut sterkte met je koppie!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.