Yep en toen was het stil…

Yep en toen was het stil…

Juist, stilte hierzo op de site. Niet dat ik geen zin heb want had van alles in me koppie, zoals de eerste week van school die top verliep van de meiden maar ik heb gewoon geen energie :(. Het ging opwaards maar ik ben in een week tijd zo naar beneden gedonderd waar je u tegen zegt. Geen energie, benen die niet werken, en een gewicht wat in een rap tempo naar beneden donderd ook…..je snapt het al het gaat ff helemaal kut hierzo met moi. Met de rest niet hoor!!

Roontje weer lekker aan het werk, meiden weer lekker naar school waar ze weer helemaal zin in hadden en het ook weer super hebben daarzo :D, kijk dat maakt mama blij 😀

Mijn bloedwaardes waren vorige week ook niet alles en daarom morgen weer extra prikken maar zie het somber in als ik eerlijk mag zijn. 3 september gaat ik naar de psysh van de ursula en ja heb daar zin in en ja ik hoop dat ik het red die heen en terug reis want ik ga alleen…..

Dus bij deze even een snelle update van onze kant en hoop mij van de week toch wel weer wat beter te gaan voelen om even goed bij te kletsen en wat fotos te plaatsen 😉

8 gedachten over “Yep en toen was het stil…

 1. weet niet of t helemaal goed ging met mn reactie, dus voor de zekerheid verstuur ik m nog maar een keertje, excuus als ie dubbel is!

  Lieve Rachel, is er niet een lief vriendinnetje of familielid die voor chaufeur kan spelen donderdag? je kijkt zo naar die afspraak uit, het is zo belangrijk voor je, dan zou het toch ontzettend kut (excusez-le mot) als je onderweg beroerd wordt en daardoor je afspraak mist?
  Ik hoop dat je dit niet opvat als vervelende bemoeienis en als je het al bedacht had en geprobeerd dan heb ik niks gezegd! Ik maak me gewoon een beetje zorgen… het lijkt me zo eng als je straks weer opeens gevoelloze benen krijgt en dan op de snelweg zit oid… vorige keer is t goed afgelopen godzijdank maar liever niet nog een keertje toch?
  Ik ga voor je duimen dat je de komende dagen een beetje redelijk (of nog liever: goed! maar dat is misschien teveel gevraagd) kunt doorkomen en dat het gesprek bij de urs je wat oplevert!!
  Keep on fighting chick! Nu je voor 300% aan t knokken bent vecht ana terug, maar jij bent sterker! Dat heb je al zo vaak laten merken en ik weet zeker dat het je deze keer ook gaat lukken!
  Sterkte komende week lieve Rach!! Rustig aan 🙂 xx

 2. Ik sluit me aan bij Marion! Stay strong. Vroeg me wel af of er niemand is die je met therapie kan helpen d.m.v. halen en brengen? De sessie zelf zal ook vrij slopend zijn, al snap ik wel goed dat je dat stukje alleen wilt doen. Het lijkt me een heel eng idee wanneer je benen je in de steek laten onderweg. Is niet bemoederend bedoeld; was even hardop nadenken van mijn kant 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.