Yes, het is weer bijna Kerst!

Yes, het is weer bijna Kerst!

Zo, Dais komt ook weer onder haar steen vandaag gekropen heur!

Ik heb het echt onwijs druk gehad met examens enzo en heb nu even een momentje kunnen vinden om lekker even te gaan typen. En natuurlijk vergeet ik jullie schatties niet! 

Zoals jullie misschien wel weten is ons gezin echt een kerstgezin ( en nee, dit heeft niks met die pietendiscussie te maken), dit is vanuit huis uit meegekomen bij ons beide ( Jan en ik). 

Maar wij vieren echt wel heel klein sinterklaas met schoenen zetten en wat cadeaus op pakjes avond, zulke cultuurbarbaren zijn we nou ook weer niet haha!

En ook dit jaar begin ik alweer in november met de voorbereidingen hihi.

Het eten rondom kerst en oud en nieuw is al helemaal rond. Maar daar kan ik wel weer een artikel over maken volgende maand over hoe we voorbereiden 🙂 

Ons kerstdorp in aanleg haha, de boom staat dan weer niet voorlopig haha

Dit jaar vieren we het weer met mijn schoonbroer en zijn lieve vriendin net als 2 jaar geleden 😀 Superleuk weer!

Zijn jullie al bezig met de voorbereidingen voor de kerst?

2 gedachten over “Yes, het is weer bijna Kerst!

  1. Ik heb wat kleine dingetjes gekocht, maar echt versieren doe ik pas na 5 december. De tijd ervoor is toch een beetje voor de kinderen en Sinterklaas en daar past een kerstboom gewoon nog niet bij 😉

    1. Nee klopt, wij vieren sinterklaas wel natuurlijk. Maar heel klein, dus wel schoenen zetten en 5 december met pakjes. Maar we maken er geen hele happening van haha.. Gelukkig is dat oke hier en vieren we kerst dan wel weer uitgebruid 🙂 Omdat ik in december elke dag video’s ga uploaden komt de boom dit jaar wel wat eerder hihi maar dat is maar eenmalig 😉 De foto van de boom kan ik dan het jaar erop weer gebruiken als ik dit weer ga doen 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.