Yes I made it!!

Yes I made it!!

Huh zullen jullie denken? Waar heeft die het nu weer over?

Ik heb iets gehaald en ik ga jullie vertellen wat precies!

Wat heb je precies gehaald dan?

Ik moest nog 1 toets met een voldoende halen! Zodat ik de eerste voldoende op mijn diploma kan krijgen.

And I made it!

Ik moest voor Burgerschap (oftewel maatschappijleer vroegah) nog 1 voldoende halen en die heb ik binnen gehengeld!!! Ik heb nog geen exact cijfer maar de hele klas op 2 na (die moeten hem nog maken) heeft een voldoende gehaald op die toets!

Dus?

Dat betekend voor mij en nog een aantal meiden uit mijn klas dat dat we geslaagd zijn voor Burgerschap en tot de zomervakantie vrijstelling hebben van het vak! Betekend toch weer 2 uur eerder vrij op de vrijdag! Helemaal geen straf dus! Dit omdat er nog 2 zijn die sowieso al vrijstelling hadden, zodat ze geen 2 uur in de kantine hoeven te wachten.

Maar wat ben ik blij met dit nieuws! Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen heeft het heel wat voeten in de aarde gehad om uberhaupt op de BOL variant te komen van mijn opleiding! Dus echt superfijn dat ik nu al voor 1 vak al geslaagd ben!

Ook Duits nu afgerond dus wacht alleen nog op het schrijfcijfer maar had al 2 voldoendes op het tentamen en stond al goed voor dit vak dus voor Duits verwacht ik ook wel dat ik slaag maar dat horen jullie nog wel 🙂 Al sta ik onvoldoende hiervoor, Duits was een verplicht keuzevak vorig jaar dus telt gelukkig niet mee voor het diploma. Al staat een voldoende wel net wat mooier!

Update

Ik wilde jullie toch even laten weten hoe het gegaan is na mijn artikel over examenstress. Nu lekker knallen met mijn scriptie! Deze nog presenteren voor de zomervakantie (ook als examenonderdeel) en dan na de zomervakantie knallen in mijn examenjaar!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.