Yesss kapper tijd! En niet werkende nieren #WEEKVLOG

Yesss kapper tijd! En niet werkende nieren #WEEKVLOG

Hey!

Leuk dat je weer mee kijkt naar een weekvlog van ons.
We mochten weer naar de kapper!! Zo dat was heerlijk kan ik je vertellen!
En mijn nieren werken weer niet optimaal en heb daarom weer een opgezwollen knar en lichaam :(Tot volgende week weer!

10 gedachten over “Yesss kapper tijd! En niet werkende nieren #WEEKVLOG

  1. Ik heb mijn haren laten bijknippen door mijn moeder, ik wacht nog even met naar de kapper gaan tot het minder druk is

  2. Zo lekker om weer naar de kapper te kunnen. Alhoewel ik zelf ook heel handig ben met schaar en een pakje haarverf van de Etos. Er gaat niets boven een salonbezoek.

  3. manlief komt net van de kapper terug! wat een verademing. Sterkte met de nierproblemen, dat klinkt niet fijn

  4. Het blijft toch een raar gezicht, die lege winkel straten en de winkels zo helemaal afgeplakt en met ander halve meter, wel beter zo want nu kunnen we weer eens ergens heen en dat is wel prettig. Al blijf ik wat huiverig hoor.

  5. Het zal voor velen inderdaad een opluchting zijn dat de kappers terug open zijn en haren terug mogen geknipt worden. Ik heb zelf een kapsel waarmee ik niet naar de kapper ga, dus ik deel de vreugde momenteel niet, maar kan het wel heel goed begrijpen :D.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.