9 gedachten over “Zal ik stoppen…. #VLOG

  1. Als je zou stoppen met vloggen (of even wat minder zou vloggen) zou ik daar alle begrip voor hebben. Je moet doen waar je jezelf het beste bij voelt. Eerlijkheidshalve moet ik wel bekennen dat ik je vlogs wel zou missen, want ik ben een trouwe kijkster.

  2. Lekker doen wat het allerbest voelt. Ik denk wel dat vloggen je helpt, maar twijfel is ook een teken aan de wand. Ikzelf vind vloggen tu much work, daarom doe ik het niet meer. En zo heeft iedereen zijn redenen om het wel of niet te doen. XX

  3. Hey meisje ! Kop op hoor , juist vind ik jou vlogs een uitlaat klep voor je
    En echt,ik luister met veel plezier ☺ Het vloggen moet wel leuk blijven en natuurlijk te combineren met je dagelijks leven .
    Maar als je niet meer zou vloggen ga je toch ons echt wel missen 😋 xxx

    1. ja en ik vind het vloggen ook super leuk maar er zit gewoon niks in vind ik dan 😉 en komt misschien door de vakantie ook hoor want we doen werkelijk waar geen moer hahah. het komt wel goed denk ik maar voor nu even vlog moe 😉 maar vlog ondanks dat gewoon lekker door 😉 xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.