Ze blijft aan de gang

Ze blijft aan de gang

In dit logje had ik al geschreven dat onze jongste draak ras lekker aan het trekken geslagen was, en haar een trek verbod had opgelegd maar hey als je op school zit is je moeder er niet bij dus ja dan uuh ga je toch trekken!!

Beppie kwam uit school met een leuk groen klein pakketje met daarop “tand van rashel hoera!”

Geinig hahaah ik had het niet meer natuurlijk toen ik het goed las, denk kijk dat als de kippen van huis zijn…. dus… nu is het even afgelopen met trekken, deze zat wel ietsjes los maar toch he;). Het liefst zou ze er een filmpje van willen maken en met jullie delen maar dat heb ik even de kop in gedrukt en zal jullie dat besparen hahhaa

25 gedachten over “Ze blijft aan de gang

 1. nou idd zeg! als ze nu niet ophoudt, houdt ze niks meer over joh 😛

  maar goed, zij vindt het iig nog grappig.. ik vond het vroeger maar eng en durfte niet te trekken..! :-S

 2. Haha wat een lekkerding is het :’) Ik zat vroeger wel altijd net zo lang te wiebelen tot de tand er uit viel haha! Was mijn potje met tandjes weer voller 😉

  Een van mijn kiezen moest bij de tandarts getrokken worden 🙁 met mn bakkes op de stoeprand geknald, dus gebroken kies lol!

 3. Waaaaahhh Dat ze dat durft joh! Ik vond het vroeger verschrikkelijk en hield ook helemaal niet van het gevoel wat het gaf als het los zat.Maar de dochter van een vriendin van me doet het ook. Ik heb om de haverklap foto’s van een bebloed bekkie in mijn mailbox 😛

  1. haha ja dat is een bikkel hoor shar :s ik was vroeger niet zo’n held hahaha en ja me broer dito die zijn mail box loopt nu ook goed vol met bebloede smoelen hahaahah

 4. Haha er blijft niks meer over. Lekker makkelijk met eten! Ik heb dit dus nooit gedaan, ik had altijd dat ze aan zo’n dun draadje bleven hangen en ik ze er niet af durfde te halen, en dan deed het zeeer.

  1. haha ja of niet makkelijk eten en zeker niet als mama smorgens niet nadenkt het haar een cracker met kaas geeft :$ kaas slurpt ze wel weg maar die cracker gaat een beetje moeilijk hahaha
   ja moest er ook niks van hebben zat te rillen als een rietje met losse tanden brrr

 5. long time no see 😀 en hoop gemist hier weer zo te lezen!! laatste keer dat ik er was had ras nog tanden hahah

 6. cute dat envelopje, hier krijgen ze hem in een zakje mee haha dit is wel leuker he en wat een giegel heeft ze zeg hahahahhha

 7. ik mis weer wat he, heb het even druk gehad voor het internet en kom dan even bij je bijlezen en zie dan weer allemaal tanden voorbij komen haha top!!

 8. aaaaahhh dit meen je niet haha ze gaat gewoon op schooltje lekker verder heerlijke tut is het ook he en wat een smoel heeft ze zo 😐 hahah
  gaat hard met de portomonee zo he hahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.