Ze stonden al lang op mijn lijstje

Ze stonden al lang op mijn lijstje

Ze stonden al heel lang op mijn verlanglijstje. En afgelopen weekend heb ik ze gekocht en zo blij als een klein kind 😀

Niet alleen omdat ik ze nu heb maar ook omdat ik er zelf voor gewerkt heb!! Ik vond dat mijn ouders altijd maar zeurde over werken en de waarde van geld in te zien maar mensen ik snap hun nu helemaal! Sinds ik werk, zet ik geld apart en van de rest koop ik dingen die ik leuk vind of ik geef mijn zusje en ouders iets kado. Dat laatste hoeft helemaal niet en willen ze ook niet maar ik vind dat dus heerlijk om wel te doen hihi. Ze doen genoeg voor mij dus mogen ze ook wel eens wat terug krijgen 😉

Jullie weten dat ik gek ben op merken. En koop het liefst gewoon alles echt en geen nep. Nu is niet alles voor mij te koop natuurlijk of moet ik er lang voor sparen. Lang leven united wardrobe hahah. Daar koop ik heel veel spulletjes en verkoop zelf ook weer dingen.

Ik heb al ringen van Buddha to Buddha en wilde ook heel graag de oorbellen en een armband ervan hebben. Nou voor de armband ben ik nog niet geslaagd, maar nog wel op zoek maar voor de oorbellen ben ik wel geslaagd!

Er hier zijn ze dan 😀 de oorbellen van Buddha to Buddha. Ik was zo blij toen ze binnen kwamen en moest ze natuurlijk gelijk in doen.

Wat vinden jullie van mijn Buddha to Buddha oorbellen? En heb jezelf ook iets van Buddha to Buddha?

De armband ben ik dus nog naar op zoek maar dat gaat ook helemaal goed komen en in de tussentijd kan ik even door sparen 😉

Ook kocht ik nog een Valentino tas!! En ja ik weet ik heb tassen genoeg maar toch, ik kon hem niet laten hangen 😀

4 gedachten over “Ze stonden al lang op mijn lijstje

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.