ze zijn een keer gelukt!

ze zijn een keer gelukt!

Oke cake bakken en appeltaart bakken dat kunnen we wel maar de meest simpele cupcakes maken…ho maar hahah. Ze werden niet bruin hier, ze barsten open en waren op zijn zachtst gezegd niet te kachelen. En als ik dan savonds niet kan slapen ja dan gaat ik zoeken op het internet, waarom, hoe dan wel te bakken…nou had vandaag 3 recepten liggen a 16 cupcakes die je eruit haalde, en maar bakken, hoge stand, lage stand, niks hielp, totdat ik bij het laatste recept aankwam, een recept met zelfrijsend bakmeel ipv van bloem en bakpoeder….nou als een tiet!!! lekker bruin werden ze!! ik had alleen weer niet genoeg beslag dus kreeg de laatste niet hoog maar ik heb het nu eindelijk gevonden:D

De meiden mochten ze versieren en dat word lekker smullen strakkies πŸ˜€

reactie's

reactie's

42 gedachten over “ze zijn een keer gelukt!

 1. nou daar zet ik ook me tanden wel in haha maar raar dan he dat alle cake’s die je bakt wel lukken en dit simpele dan weer niet, nou ja je hebt nu het recept en heb zo een idee dat jij je gek staat te bakken met die meiden van je πŸ˜€

  1. ja gaat werkelijk nergens over he wel cake geen cupcakes πŸ™ nou ja we hebben een receptje

 2. aaahh ben jaloers hahaha jij zegd altijd dat je geen keuken prinses bent maar je maakt wel lekkere dingen altijd πŸ˜€ dus zo rot doe je het nog niet hhaah en wat staat er op het menu vanavond ? zag je met een prei rennen vanmorgen hahahah

  1. haha ja zag je me rennen ? en dan roep je niet even πŸ˜€ en de prei is voor de bami pangang die ik zelf gaat maken strakkies πŸ˜€

 3. looks great!!! en als ze smaken zoals ze eruit zien is het helemaal top πŸ˜€

 4. daar gaan we van watertanden πŸ˜€ heb je dat glazuur ook zelf gedaan of zo gekocht ?

  1. nee dat glazuur is van lilyfee ofzoiets, zagen de meiden staan dus lekker makkelijk want zelf maken dat gaat hem niet worden hier hahaha

 5. krijg gelijk zin om ze ook te bakken maar heb hetzelfde probleem als jij elke keer dat ze niet bruin worden maar jij zegd dus met zelfrijsend bakmeel wel ? nou gaan we dat proberen vrijdag

  1. ja met zelfrijsend bakmeel gaat het hier dus wel πŸ˜€ en gewoon bloem met anderhalve theelepel bakpoeder niet hahhaha

 6. hahah ik rij net weg bij je uit de straat moahahaha muts maar zien er goed uit

 7. ben er weer!! toch nog even weekje portugal gepakt πŸ˜€ en kom dan op je site en val gelijk met me neus in de cupcakes πŸ˜€ zien er goed uit tut

 8. lekker voor bij de koffie of zijn ze al op ? en leuk dat de dames ze versierd hebben πŸ˜€

 9. Ik neem voor cupcakes altijd gewoon die cakemix van koopmans. Eieren en boter erbij en hoppa! En ze komen poepiebruin uit de oven en ze zijn heerlijk!

  liefs x

  1. ja dat is een optie maar ik heb me ooit eens gezegd dat ik ze niet meer uit een pakje wilde gaan maken maar die blijven toch wel het lekkerste!!!

   1. Je hebt bij de betere gesorteerde hobbywinkels ook mix voor cupcakes van funcakes, die is volgensmij ook lekker!

    liefs x

 10. Helemaal super πŸ˜€ !! Ik bak trouwens altijd uit een pakje whaha voor mij teveel gedoe anders πŸ˜› .

  1. ja nou ik was van de week ook zover om het gewoon weer uit een pakje te doen hoor hahaha maar de aanhouder wint!!:D maar het pakje zou lekkerder zijn geweest, als ik ze een dag laat staan zijn ze dus niet te kachelen meer πŸ˜‰

 11. Lekkerrrr πŸ˜€ ze zien er goed uit. Ik heb pas een cupcakemix gebruikt van de Intratuin! Had m’n moeder op aanraden van een vriendin eens meegenomen en is echt een aanrader. Volgensmij hebben ze daar nog meer bakspulletjes πŸ™‚

  1. uuh intratuin? echt? oh lache zeg dat wist in niet hahahah zal er eens op letten als ik er ben πŸ˜€

 12. Ze zien er heerlijk uit! Wat hebben de meiden ze mooi versierd zeg…heerlijk roze ^_^

  1. ja lache he πŸ˜€ ik gaat morgen of vrijdag de keuken weer in omdat biscuit te maken dus als je rook signalen ziet boven 070 ben ik het hahaha

 13. T Zijn plaatjes! Als ik ze een keer zo bak, plaats ik er zeker ook een foto van…beautysite of niet hihi. Was t ‘n heel bewerkelijk recept zo nee misschien wil je ’em wel delen…
  heb je trouwens net getagged!

  1. tuurlijk delen we die even πŸ˜€
   IngrediΓ«nten:
   β—¦125 gr. boter
   β—¦125 gr. zelfrijzend bakmeel
   β—¦125 gr. witte basterdsuiker
   β—¦2 eieren
   β—¦Β½ zakje vanillesuiker (1 hele is ook lekker)
   β—¦2 Γ  3 eetlepels melk

   Werkwijze:
   β—¦Verwarm de oven voor op 180 Γ‘ 200ΒΊC
   β—¦Doe alles behalve de melk in je keukenmachine of mixerkom
   β—¦Laat mengen of mixen
   β—¦Voeg tijdens het mengen/mixen de melk toe
   β—¦Zet 12 papieren vormpjes in een standaard muffinpan
   β—¦Verdeel het beslag over de vormpjes
   β—¦Bak de cakejes in 15 Γ‘ 20 minuten lichtbruin
   hahah su6 en tuurlijk kan dat op je beautysite πŸ˜€

    1. Bedankt vh doorgeven! Ik heb ’em weer ff offline gehaald. Hmmm nee dat klopt niet, maar krijg t ook niet werkend. Zat in verkeerde categorie…in juiste gestopt maar werkt niet… vanavond maar even aan Chef Systeembeheer vragen…haha Bedankt voor het recept! En de topping kun je gewoon los kopen?

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: