Zeurende moeders…

Zeurende moeders…

Elke moeder zeurt, klaar, is geen leugen maar gewoon de waarheid.

Als ik dan lekker ’s morgen’s in mijn bedje even de social media doorneem kom ik het steeds weer tegen.
Moeders die klagen over hun kids, of over hoe zwaar ze het wel niet hebben.  Ik geef toe, ik ben ook een zeurende moeder geweest maar ik wist waar ik aan begon met kids. Moeders die klagen dat hun kind druk of vervelend is, of wat ik nog pijnlijker vind om te lezen is dat ze zeuren over het feit dat ze veel geld kosten…., ja duhh je weet toch dat kinderen gewoon een smak geld kosten! Als ik een kostenplaatje zou opmaken zonder kids dan had ik in een dikke auto gereden en een villa gehad!

Dat kinderen vervelend zijn is algemeen bekend want het perfecte kind, wat nooit vervelend is of driftbuien heeft bestaat niet. En die roze wolk bestaat ook niet altijd. Kinderen zijn gewoon vervelend haha klaar.

Ik ben nu 15 jaar moeder en heb toch wel het een en ander voor mijn kiezen gehad en ja ook regelmatig met mijn handen in het haar gezeten van mennnn wtf ben ik aan begonnen hahah. Kleine kinderen kleine problemen, grotere kinderen iets meer issue’s.

Maar naast het zeuren en gezeik, krijg je er ook veel voor terug vind ik. Liefde en gezelligheid en vriendschap.

Kosten plaatje van kids. Tja weet je, je kan het zelf zo gek maken als jezelf wilt, maar ik denk ook dat iedere ouder het beste en het leukste voor hun kind wil. Dat gaat niet atlijd bij iedereen en dat doet mij soms pijn om te lezen dat sommige ouders niet veel voor hun kids kunnen kopen. Nou is dat ook niet belangrijk want liefde geven staat op nummer 1, maar je wil toch dat je kind er leuk bij loopt en niet gepest word, wat tegenwoordig aan de gang is als ze geen merk kleding hebben of geen iphone hebben.

Ouders die kadootje’s bij elkaar moeten verzamelen omdat ze geen geld hebben om te kopen….mensen is toch te erg! En als ik dan kijk wat onze meiden van kleins af aan allemaal gehad hebben…, voel ik mijn gewoon schuldig. En dan hebben we het over zeurende moeders, maar zeurende kids heb je natuurlijk ook, die doodleuk durven te zeggen dat ze niks hebben!! Terwijl ze alles hebben wat hun hartje begeerd.

Je hebt als moeder soms recht om te klagen maar sommige maken het echt bont hoor hey haaha.

Ben jij een zeurende of klagende moeder? En waar klaag je dan over?

4 gedachten over “Zeurende moeders…

  1. Hahaha nou eerlijk heb niks om te zeuren ,consequent opgevoed en tochh veel vrij heden ,zelf je kamer doen 1 x per week baantje op de zaterdag om te leren met geld om te gaan ,niet op straat dweilen tot savonds laat,conclusie allebei hbo opleiding goeie banen .koop huizen …en ook geleerd om zelf verantwoordelijk te zijn voor je dingen….trotse moeder

  2. Zijn er serieus moeders die klagen dat hun kind veel geld kost? Dat lijkt mij toch iets wat algemeen bekend is? Snap wel dat de december maand soms een struggle is en dat er gezinnen zijn waar er echt geen geld is maar klagen dat je kind veel geld kost, die snap ik niet helemaal.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.