Ziek, nieuwe stofzuiger, nieuwe jassen, kapper en update Ras #WEEKVLOG

Ziek, nieuwe stofzuiger, nieuwe jassen, kapper en update Ras #WEEKVLOG

Hey!
Vorige week geen vlog dus ik heb er 2 aan elkaar geplakt en zoveel beeldmateriaal had ik toch niet van vorige week ;). We zijn ziek geweest maar zijn een beetje aan de betere hand gelukkig en hoop het even niet meer te krijgen met koorts ellende ect.
Tot volgende week!

3 gedachten over “Ziek, nieuwe stofzuiger, nieuwe jassen, kapper en update Ras #WEEKVLOG

  1. Rachel, je bent een lieverd! Zelf heb al meer dan 50 jaar (ik ben 60!) een eetstoornis en het is moeilijk voor anderen om te begrijpen, door jouw vlogs voel ik me niet meer zo alleen hierin, dankjewel! 🫶

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.