Ziek zijn joh

Ziek zijn joh

een hoop wisten het al via twitter en ook van me vorige logje dat ik ziek ben, gister toch maar even naar het ziekenhuis gegaan want ging toch niet goed:(. Ik heb astma en een goeie verkoudheid of griep doen mij de das om em de eigenwijs die ik ben had dus ook niet de arts gebeld om dit te melden zoals afgesproken…. dus…. we zitten met een long ontsteking en bronchitis opgescheept en heb een kuur gehad die ik eigenlijk niet mocht hebben,maar dat leg ik jullie nog wel een keer uit, zit dit logje op me aaifoon te tiepen en een heel verhaal is ff lastig ;). ik bedank diana even voor het retweeten van de berichten 😉
vandaag gaat het wel wat beter, ben alleen stront misselijk van de medicatie. jullie zijn weer even op de hoogte en bedankt voor de beterschaps berichtjes 😉 xxx

reactie's

reactie's

6 gedachten over “Ziek zijn joh

  1. Ik las het al op twitter, maar wat ontzettend vervelend zeg meid.. 🙁 Dikke beterschaps knuffel voor jou

  2. beterschap stuk kut eigenwijs 🙁 had je ook fataal kunnen worden 🙁

  3. Sterkte Rach! Vervelend. 🙁 Doe alsjeblíeft rustig aan (ik las al op Twitter dat je weer druk in de weer was maar neem alsjeblieft je rust). Beterschap! xx

  4. Beterschap! Neem lekker je rust idd, dat heb je nu ff nodig.

  5. Ja dat is weer typisch Rach he. Bijna dood en nog koppig. 😛
    Maar toch, beterschap! 😉

  6. Beterschap! Echt heel naar, weet er alles van en dat is echt blehhhhh. Vooral met dit weer is het zo erg he….warm koud regen geen regen.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: