ziek zijn sucks

ziek zijn sucks

Nou maar ff een update vanuit hierzo, kuch kuch. afgelopen week waren roontje en rasje ziek, roontje heeft een kuurtje gekregen, rasje niet, die was volgens de arts weer herstellende…mooi:D. Hoe hard ik me best ook heb gedaan, ik ben er niet onderuit gekomen en heb de grieppl**ris ook te pakken, ellende!

maar goed moeders strompeld lekker door hierzo, Rashel blijft nog wel de rest van de week thuis, kan ze nog lekker bijkomen ;). Niomi hoest alleen een beetje maar heeft nou niet echt de verschijnselen die wij hebben/hadden, dus hopelijk ontspringt die de dans! Ik gaat zo ff een logrondje houden, kop thee staat te pruttelen, het fruit staat al in een schaaltje klaar hier dus ik gaat onder de wolllll:)

26 gedachten over “ziek zijn sucks

 1. Hopelijk worden jullie snel weer beter. Wij hebben hier ook allemaal griep gehad dus ik ben blij dat we er vanaf zijn en laat nu die lente aub komen!!!Ben t zat die kou en gladheid brrr

 2. Ik ben gelukkig weer net beter. Alleen nu begin ik weer last van mijn keel te krijgen -_- Keelpijn en hoesten. Hoop dat dat snel overgaat en geen keelonsteking wordt, anders wordt ik daar straks weer ziek van. Maar eventjes in de gaten houden dus.

  Beterschap jij he!

 3. haaai moppie we kunnen mekaar een hand geven hoor en geef jou de schuld want jij heb me aangestoken moahaaha morgen ff wat fitter zijn goed

 4. oke ik ga je ff aanvallen goed, welke debiel gaat dan boodschappen doen, dr huis doen……je bent echt niet wijs en zo knap je natuurlijk ook niet op maar goed ik gil dit tegen een doof paard denk hahaah beter worden jij, mamas hebben geen tijd voor koorts 😀

 5. ellende he, hier ook 3 plat en ja ik zal ook de trut wel weer zijn die het volgende week krijgt 😉
  beterschappies moppie

 6. mohaaha ow sorry ja je zag er niet fit uit schat vanmorgen op school 😛 hoop dat je snel opknapt en idd laat nio de dans maar ontspringen he

 7. hier ook weer van hetzelfde! Ik heb nu sinds november constant verkoudheden of griep… Niet leuk. Ik heb nu een kuur van zo een 6 pillen per dag om mijn weerstand terug te krijgen.

  Veel beterschap voor jullie allemaal!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.