Ziekenboeg 2.0

Ziekenboeg 2.0

Mijn hemel zeg want kunnen mensen ziek zijn. En dan bedoel ik ziek zijn met griep.

Het begon afgelopen weekend met manlief, pijn in zijn koppie, en ineens barsten het feest los, echt los. En degene die ons in real live kennen weten dat Roon nooit ziek is. Braken, diaree en nog geen slok water binnen houden. Wat een nachtmerrie om je man zo te zien zeg!! En ja we weten allemaal dat als een vent ziek is hij het licht ziet en dood gaat in zijn ogen. Kreunen en steunen de hele dag door en kunnen geen daglicht verdragen…..juist aldus mijn man.

Hij is ook heel verstandig niet gaan werken dit keer want normaliter zit hij met een emmer of tasje gewoon in de auto op weg naar de bouw, maar hij was verstandig.

Maandag middag komt Rashel thuis, loopt naar de bank, en hoppa!! Zo over de vloer en de tafel en bank, een goedemiddag schat zei ik!! Jeetje!!

Niomi heel stoer, nou ik voel me nog super lekker dus ik word lekker niet ziek en als ik ziek word ga ik gewoon lekker naar school!! Nou…..ze heeft getraind met voetbal in de avond, is thuis gekomen en heeft mij nog even gedag gezegd en is naar bed gegaan en om 01.00 stond het kind naast mijn bed omdat haar bed “vol” lag…..okee, hij is fijn dacht ik.

Ik begon maandag avond ook maar voelde mij dinsdagochtend wel redelijk en ben gewoon mijn dingen gaan doen, de rest…..tja die lagen voor pampus en nu nog. Rashel slaapt bij mij, Roon slaapt in Rashel haar bed en Niomi op de bank.

Een heftig griepje al zeg ik het zelf, dus vind het nu echt wel tijd voor de lente vind je niet :). Gelukkig gaan de temperaturen weer omhoog deze week en hoop ik voorlopig even geen emmers van kind en man te hoeven ruimen ;).

Jullie ziek, zwak en misselijk?

2 gedachten over “Ziekenboeg 2.0

    1. zat net je blogpost erover te lezen!! en ja man en kids zijn weer opgeknapt en ik heb gister heel de dag plat gelegen maar gaat nu wel weer 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.