Zinloos geweld….

Zinloos geweld….

Oud en nieuw….dan lees je weer dingen op facebook dat er  iets met een politie agent is gebeurd en dat jongelui daar even als na trap nog even over “heen pissen”. Nou snap ik de jongeren hun kwaad en haat naar de politie in den haag wel soms want hier in de wijk worden soms jongeren “zomaar” getreiterd door oom agent, en dat zeg ik niet omdat ik zelf geen fan van ze ben maar heb het vaker mee gemaakt dat ik dacht “joh gast (de politie dus) wat is je probleem?” tegen een paar jongeren die werkelijk echt niks deden!! Maar ik dwaal af, ik lees een artikel.

Dat daar dan een agent op de grond ligt en dat jongeren daar dan even misbruik van maken….?? nee sorry kan bij mij niet door de beugel!! Ditzelfde ook voor ambulance personeel wat aangevallen word soms……wat bezielt men dan? en wat als jij ze een keer nodig hebt? Ik zou als ambu personeel dan nog zeggen van oh jij viel mij toen aan dus bekijk jij het nu maar!!

Heb het hier met de meiden over gehad en ze echt echt duidelijk gemaakt ze dat niet mogen flikken!!! Doen ze dat wel, dan ben je nog niet jarig in ieder geval!

Ik kennissen bij de politie, familie zelfs, en heb er zelf gewerkt maar het is gewoon niet mijn volk, sommige dan want mijn familie en kennissen zijn dan weer niet zo als ze hier in den haag zijn, laat ik dat even voorop stellen, tuurlijk ze moeten hun werk doen maar sommige….grrrr.

Wat vinden jullie van dat geweld tegen de hulpverlening ?

 

4 gedachten over “Zinloos geweld….

 1. Rachel heb jij bij de politie gewerkt? Dat had ik echt niet achter je gezocht haha vind het wel stoer wat deed je daar precies voor werk als ik vragen mag?

  Verder idd echt belachelijk… pfff echt erg

  1. Geen pak hoor hihi maar zat bij de receptie en nam achter de meldingen aan van mensen

   en praat dan over 20 jaar geleden😊 was 21 toen😉

 2. Ben het voor 100% met je eens. Echt zwaar belachelijk, zinloos geweld 🙁

  And, correct me if I’m wrong, maar jij schrijft dit:
  “ze echt echt duidelijk gemaakt ze dat mogen flikken”
  Hoort hier niet het woordje ‘NIET’ tussen?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.