zit je dan….

zit je dan….

  daar zitten we dan weer een beetje collectief ziek te zijn 🙁 het geintje begon een week of 7 terug al, en afgelopen maandag was dan mijn laatste antibiotica, waar ik 2 weken aan heb gezeten en 2 dagen later……pats boem, hele gezin ziek, incl. moeders ook. roon is gister thuis gekomen met 39.8 koorts 😐 de meiden zitten ook op de 38.5 en moeders 38.7. en wie is de gelukkige…….met spugen …moi!!! gister kon ik werkelijk gewoon niet meer lopen, de meiden lagen dan ook pas rond een uur of half 9 in bed, bleef het maar uitstellen om maar niet te hoeven lopen, roon heeft zich toen maar van de bank gesleept en zoveel mogelijk gedaan, arme drol want die zag/ziet er ook niet uit. we zijn toen ook maar gelijk naar bed gegaan maarja slapen ho maar natuurlijk, en als je dan even sliep werd ik weer wakker omdat ik mijn pyama moest verschonen omdat ik die zeiknat was bleehhhh.  maar goed ik was om 6.30 klaar wakker (zo ellende is dat hoor) en ben toen even wat gaan drinken en snel weer mijn bed in gegaan en schoot weer wakker om 9.00. roon en de meiden zaten al beneden, nou ja lagen beneden op de bank. ik heb net even snel gedouched (man man man wat een opgave is dat zeg :|) en roontje slaapt nu en de meiden zijn even aan het spelen. de misselijkheid (afkloppuhhh) gaat, alleen de pijn me buik blijft maar aanhouden 🙁 maar goed ik schreef al eerder, moeders kunnen en mogen niet ziek zijn ;).  hoop dat ik in de loop van de dag niet weer inmekaar stort want geloof me ik heb een hele hoop te doen!!!!

15 gedachten over “zit je dan….

 1. Heej,

  Ik heb zelf ook de griep gehad / onbekend iets..
  na 3 weken voelde ik me pas weer normaal..

  Ik kon 1 week niet eens lopen, zo misselijk was ik..

  sterkte <33

  x

 2. zegggggg!!!! di familia B echt goed ziek zijn he 🙁 dammm jullie lopen idd al een tijd te klote:| nou ja beterschap daarzo en het weekend beloven ze zon dus lekker met die snotkoppen naar buiten dan 😛

 3. joh houden jullie nou een x op met dat ziek zijn daar in dat haagse bla bla bla hahah nee een ramp schat ik weet het dus beterschap ennuhhh heel snel weer de vliegende hollander uithangen goed

 4. beterschap en ben blij dat je je tomatensoeppie binnen heb gehouden schat:) alleen balen van nio die nu 40 graden heb pffff kolere virus is het!!!!

 5. ach ja ken je er ook nog wel bij hebben he;) vorige week stikte je zowat van de benauwdheid en nu loopt gij leeg 🙁 beterschap tut en roon en de schatjes

 6. Reeeeeeeets, moet ik mijn muren gaan issoleren, zodat de virus niet kan overslaan,, nou heel veel beterschap alle 4, en als je iets nodig hebt, geef ff gilletje, doei doei

 7. ow god als de fam b echt ziek is dan is het rellen in de tent:( beterschap voor jullie allemaal en idd snel opknappen met die handel

 8. pfff niet weer he !!! beterschap chick en hopelijk niet meer spugen want daar word je zooow ellendig van 🙁 dikke kus

 9. aahhhh tut wat een drama zeg met dat ziek zijn zo lig je half dood te gaan met die astma van je en nu dit weer 🙁 hoop idd dat je niet inklapt vandaag want idd die hele toko draait op jou daarzo 😉 en dan roonepoon ook ziek 🙁 beterschap voor jullie allemaal ennuh rach….GA NIET WERKEN SCHAT;) klanten wachten maar he;)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.