Zo heb je niks…en zo..

Zo heb je niks…en zo..

Mijn zaterdag zou er vandaag heel rustig uitzien. Nou dat sloeg compleet om toen ik het in me bol kreeg door een kast van beneden naar boven te trekken om daar me nagelakjes in te gaan zetten want me koffer kon niet meer dicht en ik had ze al overgezet in een plastic bak maar ook dat was niet naar me zin en zeker niet handig voor mij…dus kast naar boven, lakjes erin en klaar, maar goed ik moet dan gelijk alles nog ff poetsen enzo en daar ben ik nog wel ff mee bezig geweest hiih. En toen rond een uur of 2 stonden de mensen voor de deur voor mijn kind….mijn crosstrainer is verkocht, met pijn in me hart maar een mijlpaal en een verstandige zet 😉 hij stond toch maar alleen te staan en elke keer als je naar dat ding kijkt he dan is het zal ik…even proberen… maar goed dat is wel heel stom als ik dat zou doen heb, maar ik moest en zal er nog een keer op en dat heb ik ook gedaan en ja hoor schoot gelijk door me spieren heen en het was snel bekeken. Afijn ik heb weer de ruimte boven en wie weet komt er ook nog een crosstrainer 😉

ik was natuurlijk een beetje down en de meiden hebben me daarna lekker even vrolijk gemaakt hihi, ze hebben vanmiddag ook nog heerlijk geschaatst met papa en zitten nu lekker met een dekentje op de bank 😀

fijn weekend alle!!

10 gedachten over “Zo heb je niks…en zo..

  1. Heb je al die potjes ook allemaal al eens gebruikt? 😉

    Goed plan, weg met dat apparaat, ding hielp je de vernieling in dusssss… weg ermee en tot nooit wederziens!

    1. hihih ja echt saar heb ze allemaal een keer gebruikt wel dan niet een hele dag een keer op gehad omdat de kleur me niet aanstond haha
      en ja weg met dat ding 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.