Zo maak je de leukste highlights voor insta

Zo maak je de leukste highlights voor insta

Highlights op insta, wie kent ze niet? Hierin sla je insta stories op waarvan je wilt dat mensen ze kunnen blijven bekijken.

Gebruik jij ze al en zit er geen vaste stijl in en wil je dat wel graag? Vandaag deel ik een app met jullie waar je deze omslag icoonjes heel makkelijk en gratis zelf kan maken.

En nee dit is geen spon, maar vind dit soort dingen gewoon leuk om te delen met jullie 🙂

Deze app gebruik ik, op android, maar ik weet van een vriendin van mij met een iPhone, da ze hem ook gebruikt 😉

Deze app beva een hoop grais achtergrond kleuren en icoontjes die je kan gebruiken in diverse stijlen, het is maar net wat bij je past!

Dit is de stijl die ik gebruik qua icoontjes, maar je kan ze aanpassen naar wens natuurlijk.

Gebruiken jullie al omslagfoto’s voor de highlights?

16 gedachten over “Zo maak je de leukste highlights voor insta

  1. Nee, nog niet. Moet er nog eens voor gaan zitten om die te maken die bij me passen

  2. Wat een goed idee! Instagram gebruik ik steeds meer. Ook met quizjes en polls, maar aan de highlights heb ik nog geen aandacht besteed.

  3. Wat een leuke highlights voor Instagram stories! Ik ben nog op zoek naar passende highlights van mijn Insta stories.

  4. Ik heb wel hoogtepunten staan op mijn IG-account, maar daar gebruik ik gewoon een eigen foto als omslag, misschien is dit wel leuker. Het zorgt in ieder geval voor een duidelijke lijn.

  5. Wat een goede tip! Ik zie ze altijd wel bij anderen maar wist helemaal niet hoe en wat. Leuk ik ga er toch eens naar kijken!

  6. Ik heb een hele poos terug een hele verzameling zelf gemaakt in Photoshop, die worden op Pinterest ook goed gevonden. Het is een beetje dezelfde stijl, leuk om te zien!

  7. Oh, wat goed om te weten! Ik wist destijds niet hoe het werkte, dus ik heb ‘gewoon’ fotootjes van mijzelf genomen. Dit is wel heel leuk. Ga ik even onthouden. Want is volgens mij best wel wat werk het omzetten en tijd heb ik zo weinig momenteel met de schoolvakantie…

  8. Goede tip! Ik gebruik meestal canva voor dit soort dingen maar heb niet echt highlights nog. Denk als ik m’n andere account actief ga gebruiken wel. Dan pak ik deze er weer bij.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.