Zo simpel, zo lekker!

Zo simpel, zo lekker!

Ik drink heel veel thee. Maar met ice thee hoefde je bij mij echt niet aan te komen, en vraag mij niet waarom!! Ik heb dus laatst voor het eerst een keer ice thee gedronken bij de starbucks en man wat vond ik dat lekker!!

Nou dat moet ik dan maar zelf gaan maken dacht ik en ben gaan zoeken op het net en kwam daar echt van alles tegen maar ben toch maar op mijn eigen manier te werk gegaan.

Ik heb een liter water gekookt. Daar heb ik groene thee blaadjes aan toegevoegd in een theehouder. Ook heb ik er een paar plakjes gember en citroen. Toen dat allemaal was afgekoeld heb ik het in de koeling gezet. ‘S avonds heb ik een glaasje genomen en ja dat glaasje werd uiteindelijk de hele kan hahah. Ik had er geen zoetstof in gedaan want dat doe ik mijn eigen thee ook nooit maar het is met zoetstof ook lekker.

Hebben jullie wel eens ice thee gemaakt ?

Dit ga ik dus zeker vaker maken, het is lekker en gezond!!

5 gedachten over “Zo simpel, zo lekker!

 1. Oeh klinkt goed meis!
  Hier doe ik wel eens aardbeien thee in mijn tastea beker en verse munt. Laten we dan een nachtje trekken in de koelkast ( de thee zelf niet zo lang hoor ) en dan heb ik een heerlijke ice tea voor mee naar school 😀

  Tis zo makkelijk en in notime klaar inderdaad!

   1. Ja superhandige beker daarvoor inderdaad!
    Maar ik moet nog steeds een keer over op gember thee haha maar vergeet steeds om gember mee te nemen 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.