zo trots als een pauw!

| 18 reacties

Allereerst wil ik iedereen even super bedanken voor de lieve b-day reacties gister op mijn verjaardag:D voelde me daardoor toch wel wat meer jarig :D, thnx;). ik heb een lekker dagje gehad en roontje kwam toch op tijd thuis dus nog even genieten met zijn viertjes πŸ˜€

Vandaag was het weer zwemles dag….de spanning zat er bij moeders al goed in want ik wist dat ze vandaag zouden gaan selecteren voor het diploma zwemmen. In de schoolvakantie hebben we bijna 4 weken smorgens ons wekkertje gezet en zijn naar zwemles gegaan en dat had toen al zijn vruchten afgeworpen want ras sloeg een badje over en kwam samen met haar big sis in badje zwart terecht:D, badje zwart is het laatste badje en dus afzwemmen. Toen ze samen in badje zwart kwamen gilde ik al gelijk “dat word pompen met dat zwemmen want ik wil dat ze de 11e afzwemmen) ja sorry, competitie tiepje ben ik nou eenmaal en als ik een doel heb ….ja dat hoef ik jullie niet meer te vertellen…. maar geld dat ook voor onze meiden? krijg ik die zover om door te trappen, nou ras lukt dat wel nio wat minder, ras duikt zo door het gat heen en haar big sis staat te janken op de kant…raar he dat er dan zoveel verschil in kids kan zitten, afijn, nio ging vorige week toch door het gat zonder te janken en vandaag ook zonder problemen en trots dat ze was (duh ma zat te janken aan de kant haha)
Roon vond het ook spannend, de briefjes uitdeel dag…die belde op dat hij gelijk vanuit zijn werk naar het bad zou komen en of ik dan ff een boterham voor hem mee kon nemen met wat te drinken moahaha lekker ding he:D

nou tijdens het zwemmen had ik er een hard hoofd in, ik vond dat nio niet lekker ging…tja ik ben geen zwemjuf dat blijkt wel weer. aan het einde van de les moesten sommige kids de kurken op gaan ruimen en zodra die uit zicht waren moesten de overgebleven kids op de rand gaan zitten en jaaaaaaa juichde ik (mensen zullen wel gedacht hebben dies gek haha) ze kregen het briefje mee om af te zwemmen :D. 11 september is de dag:D thank god heb ik rashel haar verjaardagsfeest al op zondag de 12e geplaatst want he je weet maar nooit en dat heb ik dus goed gedaan dus we hebben hopelijk dat weekend dubbel feest πŸ˜€

jullie snappen dat wij zo trots als een pauw zijn op die 2 chickies :D, niomi heeft vorig jaar 8 weken stil gelegen door haar blinde darm operatie natuurlijk maar is toch mooi terug gekomen en rasje..tja dat is een waterrat :D.

reactie's

reactie's

18 reacties

 1. Wat leuk! πŸ˜€ Gefeliciteerd zeg! Super goed gedaan hoor meiden.

 2. hey wat goedddd!! ik hoop echt voor je dat ze het gaan halen hoor, de 11e! πŸ˜€

 3. Wat goed van ze! Nou hopen dat ze het gaan halen natuurlijk πŸ˜€ Ik zal voor ze duimen!

 4. Wat goed! Trots zijn mag je zeker!

 5. Wat fijn! Gefeliciteerd. Ik zal duimen de 11e! πŸ™‚

 6. yeaah baby eidenlijk moeders hihih en nu op naar de 11e πŸ˜€ maar dat komt goed hoor rach want ze laten ze niet zomaar afzwemmen πŸ˜‰

 7. Yiiiihaaaa!! Wat goed van de dames! Ik ga heel hard duimen op de 11e πŸ˜€

 8. Wat leuk! Gefeliciteerd!

 9. toppertjes zijn het πŸ˜€

 10. Jaaa wat goed van ze!!
  πŸ˜€

 11. Wat goed!! Ik kan me voorstellen dat je zo blij als een pauw bent!!

 12. mam je weet toch dat ze dat kunnen πŸ˜€ he maar gaaf zeg!! dat word een spannend weekje en ras jarig en nog afzwemmen en je verjaardagsfeestje houden πŸ˜€

 13. Goedzo dames tanta chanel is ook trots op jullie!

 14. Aah supergefeliciteerd dat de dames mogen afzwemmen! Heel veel succes voor de ladies!

  liefs!

 15. Aah dat is superfijn! Hopelijk zijn ze met afzwemmen niet te zenuwachtig en komt het goed! πŸ˜€

 16. Ah gelukkig dat is fijn dat ze op mogen. Nu ook halen natuurlijk. πŸ˜‰

  Zou fijn zijn als ze er snel doorheen kunnen maar ik heb begrepen dat het behalen van zwemdiploma’s niet meer zo eenvoudig is als toen ik jong was. πŸ˜€

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: