Zomaar een nieuwe bril

Zomaar een nieuwe bril

In de vlog hebben jullie al gezien dat ik een nieuwe bril heb!

Ja leuk….. en ben er ook wel blij mee maar was er niet op voorbereid en als ik ergens niet op voorbereid ben, ben ik altijd minder enthousiast.

En ja dat klinkt heel verwent, i know, maar ik had ook nog wel gewoon blij geweest met mijn eigen bril 😉

Het verhaal achter mijn nieuwe spontane bril, weten sommige al die onze vlogs bekijken.

We gingen naar Pearl om Rashel haar ogen op te meten en om mijn bril te stellen….

Nou Rasje haar ogen waren nog niet gemeten want ze ging eerst met mijn bril aan de gang.
Ze komt weer terug lopen en zegd “we hebben een probleem”….oke dacht ik, ze kunnen hem niet meer stellen…, ja kan toch, omdat hij wat ouder is?

Nee zegd ze ik breek je glas!!

WHAAAATTTTT!!! zei ik :|, nou ik trok toch echt even wit weg want ik heb geen reserve bril!!!
Nou ik heb de arme meid voor alles en nog wat uitgemaakt, ja sorry dat zit nou eenmaal in het aard van het beestje en ik weet dat mensen er op social media het er niet eens waren maar dat boeit me even niet 😉

Mensen die geen bril hebben snappen dat niet en heb hun proberen uit te leggen dat ze maar eens een dag met hun ogen dicht moeten gaan lopen om een idee te krijgen van hoe het is om niks te kunnen zien.

Anyway, ze kon op dat moment niks, helaas, het was zondag en er waren nergens glazen op die sterkte te krijgen of te maken. Dus maandag’s zou ze gelijk gaan bellen en in het ergste geval hadden ze een paar lenzen geregeld. Maar goed, op maandag, einde van de middag kon ik mijn bril ophalen met nood glazen erin want mijn echte glazen duren een week.

Dus dit is mijn nieuwe bril, waar ik echt aan moet wennen omdat hij donkerder is maar hier in huis vinden ze hem leuk dus oke dan is het goed 😉

Nu nog even wachten op mijn nieuwe glazen en ik kan er weer even tegen aan. Maar had het liever zonder al die drama gezien 😉

En wat vinden jullie ervan? Kunnen jullie aan dit nieuwe hoofd wennen 😀

Uiteraard hoefde ik niks te betalen voor de nieuwe bril 😉

2 gedachten over “Zomaar een nieuwe bril

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.