Zomervakantie!

Zomervakantie!

Hier in Noord is de zomervakanie begonnen. Alhoewel, je zou het beter herfstvakantie kunnen noemen.. Want jeetje wat een shit weer is het.

Hoewel we nog midden in de pandemie zitten, maken we wel al plannen om dingen te gaan doen.

Vakantie zit er dit jaar niet in.. Want jeetje, wat hebben ze de prijzen omhoog gegooid zeg.. We wilden eigenlijk een citytrip gaan doen.. Gewoon even een paar dagen ertussen uit… Hoofdprijs joh…

Dan maar volgend jaar kijken.. Die huwelijksreis kan nog wel een jaartje wachten toch hihihi

Een van onze uitjes is uiteraard het vliegtuig spotten. Nu hebben we bij onze lokale airport Groningen Airport Eelde nagevraagd of we mogen komen spotten.. Ze kennen ons ondertussen wel 😉 En yes, het terras is geopend voor bezoekers!! Dus we gaan zeker op een zondag eens een middagje genieten van een lekker drankje op het airportterras 😀

Ook willen we dit jaar fietstochten gaan doen als het weer het toelaat.

Wat doen jullie dit jaar? Blijven jullie thuis en gaan jullie dagjes uit? Of pakken jullie alsnog de koffers?

16 gedachten over “Zomervakantie!

  1. Dit jaar blijf ik gewoon thuis, geen koffers inpakken niets. Zo veel mogelijk genieten van de kleine dingen in huis. Als Corona weg is ga ik weer volop genieten!

  2. Onze vakantie naar Mauritius helaas moeten cancellen en we gaan op fietsvakantie door Nederland. Ik hoop inderdaad dat het weer dan ook goed is!

  3. Ik weet het nog niet, we hebben onze reis naar Amerika geannuleerd en nu zien we wel hoe en wat, ik plan niks meer, maar hoop zeker wel even de deur uit te kunnen, want na al die maanden ben ik mijn huis en tuin wel zat 🙂 Hopen dat het weer snel opknapt, want een beetje zon doet toch ook beter als we wel thuis blijven.

  4. Jaaa, wij gaan ook dagjes weg en zeker niet op vakantie. Hoorde dat er nu ook alweer meer uitbraken zijn in het zuiden van Europa. Als ik dagjes wegga doe ik denk ik wel een mondkapje op…ik denk wel echt dat die goed hun werk doen…en jij?

    1. Wij zijn afhankelijk van het ov helaas ( geen auto ), dus nemen met dagjes weg ook de kappies mee 🙂 Gelukkig maak ik ze zelf, dus we gaan in ieder geval in stijl op pad haha

  5. Ja er even uit is wel lekker. Ik moet nog twee weken en dan is hier ook de zomervakantie aangebroken. We gaan misschien naar Lanzarote voor een weekje.

  6. We gaan in september met de camper weg, maar geen idee of ik de landgrens over durf. Dat wacht ik nog even af. Over twee weken gaan we in Nederland weer kamperen, maar dan moet het wel mooi weer zijn.

  7. Jammer he, dit weer? Hoewel vandaag dan weer meevalt, maar het is nog niet echt vakantieweer. Vakantie zit er dit jaar niet in (vanwege de baby). Denk dat we meer dagjes weg gaan. Die hoge prijzen vind ik trouwens niet zo handig van de toerismebranche. Snap dat ze wat in te halen hebben, maar zo gaan per saldo toch nóg minder mensen weg?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.