ZON, ZEE EN ZOMERVOETEN

ZON, ZEE EN ZOMERVOETEN

Op slippers, in pumps of lekkerpuur natuur – net als je open schoenen zijn ook je voeten weer helemaal uit de kast. In de zomerhitte is verbergen geen optie. En waarom zou je ook? Met de ontzurende producten van AlkaVitae® liggen mooie, gezonde voeten binnen handbereik. Het geheim zit ‘m in het afvoeren van zure afvalstoffen en dat gaat gepaard met een heerlijk schoonheidsritueel. Het basische Alka® voetbad doordrenkt de huid met het poeder van pure edelstenen en natuurlijke oliën, waardoor je voeten zijdezacht worden en de nagels gaan glazen. Daarna even insmeren met Alka® Crème om ze extra te verzorgen en te beschermen. Het resultaat? Stralend mooie voeten om de hele zomer mee te pronken.

Voetjes verwennen

Je voeten onderdompelen in een badje vol prachtige edelstenen, dat kan niet anders dan effect hebben. Alka Bad is perfect voor iedereen met een droge of onrustige huid, overmatig eelt, kloofjes en problemen met de nagels – en voor iedereen die de voetjes gewoon eens lekker wil verwennen. Om het helemaal af te maken is er Alka Crème, een heerlijke huidverzorgende combinatie van zuivere ingrediënten uit de natuur. Met een pH van 8.2, de waarde waarbij huidcellen zich het snelst vernieuwen, is het de enige basische crème van Nederland. Zo help je je lichaam op natuurlijke wijze van zure afvalstoffen af en dat zie je.

Goed voor je pH-waarde

Verzuring is iets waar we elke dag mee te maken hebben. We voelen het in onze spieren na een flinke workout, in onze maag na een te zware maaltijd en in ons hele lichaam als de stress toeslaat. Ons lijf kan niet altijd alle zuurresten verwerken en slaat ze op. Vermoeidheid, pijn, stijfheid en huidproblemen zijn allemaal tekenen van verzuring. Gelukkig kunnen we ons lichaam helpen bij het herstellen van het evenwicht. We voeren zuren af via de nieren, darmen, longen en via ons grootste orgaan: de huid. Door het nemen van basische (voet)baden en het gebruik van basische crème kan de huid weer ademen en worden zure afzettingen geneutraliseerd. Dat is goed voor je huid en je pH-waarde.

Prijs & verkrijgbaarheid

Alka Bad en Alka Crème zijn producten uit de Alka Beauty-lijn die verkrijgbaar is bij de vakdrogist, gezondheidswinkel, reformwinkel en online. Alka Bad is o.a. te koop in een reisverpakking met vijf zakjes van 50gr voor €9,95. Hiermee kun je 20 voetbaden maken. Een zakje kan ook gebruikt worden voor een volbad om het hele lichaam te ontzuren. Een kleinverpakking Alka Crème van 50ml kost €14,95. Alka Bad en Alka Crème zijn vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.