Zon, zee….strand!

Zon, zee….strand!

Voor menig mens is een dagje strand niks bijzonders, voor ons wel. Ik vertoon mijzelf natuurlijk niet graag in een bikini, daarnaast vinden de meiden het ook niet echt fijn om mama zo te zien, de energie moet ik er ook voor hebben……en zondag hebben we het gewoon gedaan!! Even lekker met hele gezin baggeren op het strand ๐Ÿ˜€ en ik kan je zeggen dat we gewoon super genoten hebben met zijn viertjes en ja dat gaan we vaker doen!!
la familia b at de beach

Smorgens had ik wel de neiging om te zeggen van we gaan niet want ik voel me er niet lekker bij bla bla bla maar aan de andere kant had ik zoiets van “bitch lopen nu!!” en ben blij dat ik het gedaan heb, de meiden hebben het zo naar hun zin gehad en hey daar doe je het voor toch ๐Ÿ˜‰

7 gedachten over “Zon, zee….strand!

  1. Stoer dat je bent gegaan, vind het toch al belachelijk wat mensen vaak denken/zeggen. Jij mag toch ook genieten, en nog fijner is om je kinderen te zien genieten.

  2. Kop op lieverd!! En lekker genieten van je eigen gezinnetje en het strand en niemand gaat met je bemoeien, iedereen moet lekker naar zichzelf kijken! In NL is dat toch best erg dat mensen zo op elkaar letten vind ik. Te klein landje, alles in en op elkaar blegh! Emigreren maar haha.

  3. En dan durven mensen nog te zeggen dat je een egoรฏst bent! Waauw! Je bent gewoon een vrouw met ballen!

    1. hahah ja precies als ik echt een ego bitch was geweest had ik wel gezegd ga maar met je vader alleen ๐Ÿ˜‰ maar nee ik wil zien hoe me moppies genieten en ja moet daar wat voor over hebben ๐Ÿ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.